Σας εχω πει για το νεο μου κολλημα με τα ρουχα των αλλων ανθρωπων που συνανταω οταν βγαινω εξω.Δεν ειναι τοσο εντονο οσο αυτο με τα σκουπιδακια βεβαια.Σημερα ειδα εναν τυπο που φορουσε μια περιεργη μπλουζα, και πηγα σε ενα σημειο ωστε να κοιταω για πολυ ωρα την μπλουζα για να καταλαβω πως ειναι το σχεδιο της.Σε καμια φαση νομιζα πως ο τυπος καταλαβε οτι κοιτουσα και εφευγα απο το σημειο και πηγαινα μετα ξανα κανωντας πως μιλαω και στο κινητο...
Μετα ειδα στο περιπτερο της γειτονιας μου, εναν αλλο τυπο που κατεβηκε απο το αμαξι για να παρει κατι, και επιασε και κουβεντα με την περιπτερου (προφανως ηταν φιλοι) και φορουσε αυτος ενα μαυρο σορτσακι, σαν μαγιο, και στο πισω μερος, στη μεση, στη σχισμη, ειχε κατι ασπρο.Δε μπορεσα να καταλαβω τι ηταν.Ηταν μικρο και δε θυμαμαι ακριβως τι σχημα ειχε.Ηταν παντως ασπρο (ισως και μαυρο μαζι) και ηταν πανω στο σορτσακι, και δε μπορεσα να καταλαβω τι ηταν και δεν ηθελα να πλησιασω απο κοντα.Περιμενα απλα να φυγει ο τυπος, και ηλπιζα οτι θα ξεκολλουσα.Ελα ομως που κολλησα.Τωρα μου εχει καρφωθει και ρωταω φιλους και γνωστους...
Σκεφτομαι μεχρι και την περιπτερου να ρωτησω για να μου δωσει το τηλ.του τυπου να τον ρωτησω, εφοσον τον ξερει.Αλλα ντρεπομαι τοσο πολυ να κανω κατι τετοιο...δε θελω να φτασω σε αυτο το σημειο...
Γαμωτο, εκει που εισαι καλα, να σου το κολλημα να σου χαλασει τη μερα...ελεος.