Καλησπέρα ειμαστε στη ίδια ηλικία φύγε από αύτον είναι ανόρημος πάρε τη ζώη στα χέρια σου και ολλα θα πάνε καλλά μην στεναχώριεσαι κοιτα
Quote:
Originally posted by koulh
Μαρία σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Περίμενα να σεβαστεί τουλάχιστον τη νέα ζωή μέσα μου που δεν κάνει να ταράζεται. Όσο ανώριμος κι αν είσαι παύεις να έχεις ανθρωπιά; Το παιδί μπορεί να ήρθε εκτός προγράμματος αλλά αν δεν το ήθελα υπήρχε \"λύση\". Δεν το κράτησα για να \"κρατήσω\" κι αυτόν, δεν είμαι της νοοτροπίας οτι με τα παιδια κρατας συντρόφους. Το κράτησα γιατί ήθελα ένα παιδί και ήμουν ετοιμη να παλέψω για τη σχέση μου ώστε και αυτό να ζήσει σε μια αρμονική οικογένεια.Δεν τα κατάφερα.
Ναι έχεις δίκαιο πρέπει να είμαι ήρεμη.Όσο εξαρτάται από εμένα προσπαθώ.Δυστυχώς μέχρι σήμερα υπήρξε ένα περιβάλλον που δεν βοηθούσε ιδιαίτερα.Ευτυχώς τώρα μένω προσωρινά στη μαμά μου, δεν τίθεται θέμα στέγης.Αλλά φοβάμαι το αύριο.Πώς θα τα καταφέρω μόνη με ένα παιδί; Πώς θα καταφέρω να τον ξεπεράσω που τον αγαπώ ακόμα μετά απο όλα αυτά;Πώς θα καταφέρω να τον ξεπεράσω όταν αναγκαστικά θα τον βλέπω για τα τυπικά;Τί θα πω στο παιδί μου για την οικογένεια που δεν του χάρισα;