δεν νιωθω πλεον τιποτα φιλικο για την κολλητη μου
με την κολλητη μου ειμαστε φιλες εδω και 5 χρονια...εχουμε περασει πολλα μαζι...ειμασταν πολυ δεμενες...φετος ομως κατι αλλαξε μεσα μου...εδω και μηνες δεν νιωθω πια τιποτα φιλικο....ισως να αλλαξαμε και να μην ταιριζουμε πια...δεν ξερω...ολλους αυτους τους μηνες εχω εξετασει καθε πιθανη αιτια....ισως να υπαρχει λιγο το θεμα οτι ολλοι πχ οι καθηγητες αισθανονται μεγαλο θαυμασμο με το οτι στα 17 της ειναι τοσο ψαγμενη...αλλα μονο εγω ξερω τι ειναι πραγματικα....ομως σε ολλες τις καταστροφικες βλακειες που εχει κανει εγω ημουν εκει για να την σωσω...αυτη ποτε δεν νοιαστηκε για εμενα....παντα τα δικα της προβληματα ελυνα,παντα αυτα που εγω κανω ειναι λιγα μπροστα σε αυτα που κανει εκεινη....παντα το δικο μου μυαλο θα ειναι μικροτερο απο το δικο της...αλλα εγω καταφερα μονη μου να βγω απο την καταθλιψη που με εκανε να αυτοτραυματιζομαι....αυτη ηθελε δεκανικια για να τα καταφερει..δεν αισθανομαι κατωτερη της...ξερω τι ειμαι....αλλα εχω κουραστει να δινω και να μην περνω τιπτοτα,να την θεοποιουν χωρις να την ξερουν πραγματικα...δεν μου αρεσει αυτο αλλα ανθρωπος ειμαι....δεν μου αρεσει η αδικια...δεν ζητησα ποτε να μου δινουν μονο....
ομως πως να της τα πω ολα αυτα?δεν μου αρεσει να λυπαμαι τους αλλους ουτε να με λυπουντε αλλα εχουμε περασει τοσα μαζι...και ρε γαμωτο ειναι του χαρακτηρα μου να βοηθαω τους αλλους...ειναι αδυναμη,δεν μπορω λοιπον να την πληγωσω