Χρειάζομαι άμεση βοήθεια!!
Παιδιά βοήθεια!!! Η ιστορία μου έχει ως εξής:
Η αδερφή μου έχει παντρευτεί έναν ναρκομανή και έχουν μαζί δυο παιδιά. Είναι σε γάμο μαζί του 12 χρόνια. Αυτός ποτέ του δεν έχει δουλέψει, το μόνο που κάνει είναι να πηγαίνει βόλτες τα βράδια και να ξυπνά δυο με τρις το μεσημέρι. Είχε καταδικαστεί και σε οκτώ μήνες φυλάκιση για βιασμό. Η αδερφή μου από την άλλη σκίζετε στην δουλειά για να τα βγάλει πέρα, έχει και το ξύλο από τον κύριο, που μόνο κύριος δεν είναι, για χρήματα. Την έχουμε δει πολλές φορές με μελανιές στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα. Μου το έχουν πει και τα παιδιά ότι πέφτει πολύ ξύλο στο σπίτι.Την είχαμε πει να τον αφήσει από τότε που είχε σχέση μαζί του. Η αδερφή μου γνώρισε κάποιον άλλον, εξωσυζυγική σχέση δηλαδή, και αποφάσισε τον Μάρτιο να τον αφήσει. Πήρε τα παιδιά και έφυγε. Η μάνα του όμως επικοινωνούσε με τα παιδιά, λέγοντας τα ότι ο μπαμπάς σας έφυγε από την πόλη, έπιασε δουλειά, έχει κατάθλιψη και κλαίει όλη μέρα, πήρε χάπια να αυτοκτονήσει και ότι υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση είναι η μαμά σας. Μίλησε και αυτός με την αδερφή μου και της είπε "αν δεν γυρίσεις θα αυτοκτονήσω". Η αδερφή μου και από την πίεση των παιδιών, αφού την έλεγαν ότι αν πάθει κάτι ο μπαμπάς μας εσύ θα είσαι η υπεύθυνη και ότι ο μπαμπάς μας άλλαξε, και από τα τηλεφωνήματα του άλλου, άρχισε να σκέφτεται να γυρίσει πίσω. Η μάνα του πήρε τηλέφωνο τα παιδιά να πάνε να μηνούν στο σπίτι της για να δουν τον μπαμπά τους, και τα μιλούσε ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να μην θέλουν να πάνε στην μαμά τους. Αυτή τα κάνει όλα τα χατίρια, τα αφήνει μέχρι τις 11 η ώρα έξω, τους δίνει χρήματα και τα μικρά ξεσάλωσαν. Πλέον δεν θέλουν να πάνε στην αδερφή μου, θέλουν να κάτσουν με τον μπαμπά τους. Η αδερφή μου όταν έφυγε έκανε αίτηση διαζυγίου και ο κύριος δεν της το έδωσε. Επιμέλεια δεν θέλει να πάρει γιατί δεν θέλει να πιέσει τα παιδιά, αυτός την ενοχλεί στο σπίτι της και ,από τα λόγια της αδερφής μου ("δεν θέλω τα παιδιά μου να , μείνουν ορφανά") μάλλον θα γυρίσει πίσω.
Θέλω βοήθεια, δεν ξέρω τι να κάνω.. Σκέφτομαι να τον πιάσω και να τον σπάσω στο ξύλο!!! Να το στείλω στο νοσοκομείο για μήνες!! Και αυτόν και την μάνα του!!! Το θέμα είναι ότι αν τον χτυπήσω, στην κατάσταση που είναι, θα μου ψοφήσει... Τη να κάνω????????? Θέλω βοήθεια........