Δεν ξερω πως να γλυτωσω..
Ηρθε σπιτι μου προχθες.. χαραματα.. ειχα την πορτα ανοικτη.. εκανε ζεστη... σε χωριο μενω οποταν ... μπηκε ανεβηκε πανω .. με βρηκε να κοιμαμαι... ηταν μεθυσμενη.. προσπαθησε να με φιλισει... αρνηθηκα.. κατεβηκε... ξεσκισε εναν πινακα μου 2χ2... που με εδειχνε σταυρωμενο πανω σε μια γυναικα... ηταν μια πρωην μου... ειχε ποζαρει τοτε... ξεσκισε ακομη εναν που εκανα τωρα... εμεινα να βλεπω τη δουλεια μου να γινεται κομματια.. παγωσα... δεν εφευγε... καλεσα την αστυνομια... μου πηρε το τηλεφωνο... ηταν μεθυσμενη ειπε και δεν θα εφευγε.. ηξερα... ηθελε να παρει το κορμι μου... προσπαθησα να το αποφυγω... προσπαθησα να κοιμηθω σε αλλο δωματιο.. εκεινη απο διπλα με ακολουθουσε... φοβηθηκα... υποκυψα... το καναμε.. μια, δυο, τρεις φορες.. το πρωι σηκωθηκε και δεν εφευγε παλι... συμπεριφεροταν λες και ειμαστε μαζι.. χωρισαμε πριν 2 μηνες... λεσ και δεν ηταν το σπιτι μου γεματο με τα κομματια απο τους πινακες μου.... τα κομματια της ψυχης μου... Ειμαι παγωμενος... δεν ξερω τι σκατα να κανω... δεν μπορω να την αποφυγω... με βρισκει... με ρεζιλευει.. καθετε και λεει διαφορα σε ολους... Μετα λει οτι ειναι που μ αγαπα που τα κανει.. Θεε μου !! Δεν αντεχω πια... Ειμαι χαλια..