Όποιος θελει μπορει να εγγραφει ευκολα, γρηγορα και δωρεαν. Σας περιμενουμε!!! :D
Printable View
Όποιος θελει μπορει να εγγραφει ευκολα, γρηγορα και δωρεαν. Σας περιμενουμε!!! :D
να πληρωσετε διαφημιση κουμπαρε :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
τι ειναι εδω μεσα? αμερικαν μπαρ?
στεκι ψυχολογιας το ονομασε το φορουμ του ο κρινος , που σιχαινεται τους ψυχολογους???
αχαχουχαααααααααααα (αναμενομενη η αντιφασις)
καλες δουλειες!!!!
Προς αποφυγη παρεξηγησεων ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ πηρα την πρωτοβουλια να το διαφημισω χωρις κανενα οφελος. Δεν ξερει τιποτα ο Κρινο για την κινηση μου αυτη - μην τον κατηγορειτε τζαμπα. Απλα διαφωνω με τη διαγραφη του και ειπα να ποσταρω την \"απαντηση\" του στον αντμιν.
κανε δουλεια σου κουμπαρε. πλακα σου κανω...
αν εχει αντιρρηση ο ντι ας το πει, εμενα σκασιλα μου μεγαλη
αχαχαχαχαχαχαχαχααQuote:
Originally posted by Remedy
να πληρωσετε διαφημιση κουμπαρε :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
τι ειναι εδω μεσα? αμερικαν μπαρ?
Εγω απο την αλλη πιστευω οτι σωστα εκανε ο NikosD. και αν θα του καταλογιζα κατι ειναι η μη παρεμβατικοτητα τοσο καιρο και πραγματικα πιστευω οτι κανει αξιολογη δουλεια.
Φυσικα ολοι τον κατηγορουνε για μη παρεμβατικοτητα , αλλα οταν επεμβαινει....τον κατηγορουνε για τις αποφασεις του λολ τραγελαφικο εντελως.
Καλα εκανες και ανοιξες το θεμα winston αλλωστε και εγω παλιοτερα που ειχα ανοιξει για λογους εκπαιδευτικους ενα φορουμ ψυχολογιας ειχα δωσει λινκ εδω να μου πουν εντυπωσεις.
Αλλα ο τιτλος κατα τη γνωμη μου...νομιζω ειναι γελοιος
Quote:
Originally posted by keep_walking
Keep_walking, είναι λογικο να βρισκεις τον τιτλο γελοιο τη στιγμη που α) δεν συμπαθεις τον Κρινο και β) θεωρεις την αποφαση του ΝικοςD σωστη. Δεν προκειται να κατσω να αντιδικησω μαζι σου. Ο καθενας εχει τα δικα του συμπερασματα βγαλει εδω και καιρο. Καλη συνεχεια.
Quote:
Originally posted by Winston_man_2
Quote:
Keep_walking, είναι λογικο να βρισκεις τον τιτλο γελοιο τη στιγμη που α) δεν συμπαθεις τον Κρινο και β) θεωρεις την αποφαση του ΝικοςD σωστη. Δεν προκειται να κατσω να αντιδικησω μαζι σου. Ο καθενας εχει τα δικα του συμπερασματα βγαλει εδω και καιρο. Καλη συνεχεια.
Ε μα...περαν του οτι εχεις δικιο στο α και στο β...δεν νομιζεις οτι ειναι λιγο....παιδικο το σκηνικο?
Οχι οτι δεν συμπαθω μαλλον δεν ειναι η σωστη εκφραση...δεν συμφωνω με την συμπεριφορα του.
Αφήνω την \"ενηλικη συμπεριφορα\" σε σενα.Quote:
Ε μα...περαν του οτι εχεις δικιο στο α και στο β...δεν νομιζεις οτι ειναι λιγο....παιδικο το σκηνικο?
Quote:
Αφήνω την \"ενηλικη συμπεριφορα\" σε σενα.Quote:
Η σταυροφορια τωρα δικαιωνεται...στην πυρα...στην πυρα...λολ...σοβαροτης 0:P
Λοιπον keep... αν θες να δεις σοβατης 0, κανε μια γυρα στα θρεντ που εχεις ανοιξει στο παρελθον... ;) :P
Quote:
Λοιπον keep... αν θες να δεις σοβατης 0, κανε μια γυρα στα θρεντ που εχεις ανοιξει στο παρελθον... ;) :P
Ολα?
:D
Η σοβαροτης σε αυτο το νημα...δεν εχει σχεση με την σοβαροτητα την δικια μου...εγω μπορει να ειμαι για καποιους γελοιος για καποιους σωστος αλλα οκ...σημασια εχει τι γινεται με το παρον νημα...
Εγώ δεν βρίσκω καθόλου γελοίο τον τίτλο!
Αντιθέτως, θα έπρεπε να είναι πιο δυναμικός: Το ηχηρό \"χαστούκι\" του κρίνο στον Νίκο!
Ή θα μπορούσε να είναι : Κρίνο ο τιμωρός!
Ήδη ο Νίκος τρέμει. Κάλεσε σε έκτακτο συμβούλιο τους συνεργάτες του για να αποφασίσουν ποιά θα είναι η αντίδρασή τους - αν μπορεί να υπάρξει αντίδραση σε ένα τέτοιο \"χτύπημα\"!
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά...