καλησπέρα!είμαι καινούρια στο forum και απλα θελω να μοιραστω μαζι σας κατι που με απασχολει στη σχεση μου , να μου δωσετε καποια συμβουλη. ειμαι 23 χρονων και ειμαι με ενα παιδι εδω και 4 μηνες. ειναι καλο παιδι,σχετικα ομορφος και ποτε δεν μου εχει μιλησει ασχημα. το προβλημα ειναι πως διακρινω μια αδιαφορια απο τη μερια του,ειναι χλιαρος μαζι μου. ειναι βεβαια πολυ κλειστος χαρακτηρας και δεν μιλαει πολυ,ισχυριζεται πως ετσι ειναι αυτος και δεν μπορει να κανει κατι γι'αυτο. για να σας δωσω να καταλαβετε, μωρο μου δεν με εχει πει σχεδον ποτε,επειδη δεν μπορει λεει καθως και καμια αλλη γλυκια κουβεντα...μπορει λεει να το δειχνει με πραξεις αλλα οχι με λογια...και οκ μπορω να καταλαβω καποιον που δεν μπορει πολυ να μιλαει ετσι.αλλα γυναικα ειμαι κ εγω και μια στο τοσο θελω μια γλυκια κουβεντα.επισης,ενα αλλο μεγαλο προβλημα ειναι πως δεν ειναι ερωτευμενος.γυρω στον 3ο μηνα σχεσης χωρισαμε για 2 εβδομαδες για αυτον τον λογο.δν αντεχα να μην ειναι ερωτευμενος.βεβαια μετα συμβιβαστηκα και τα ξαναβρηκαμε.ο λογος που δεν μπορει να με ερωτευτει,τουλαχιστον οχι τωρα (χρησιμοποιω τα λογια του) ειναι πως την εχει πατησει μια φορα και δεν θελει παλι να πληγωθει.του εχω εξηγησει πανω απο 100 φορες πως ολες οι γυναικες δεν ειναι το ιδιο ,τιποτα αυτος.
τελοσπαντων για να περιγραψω και λιγο τη καθημερινοτητα μας,ξυπναμε ,μιλαμε στο τηλ για κανα 10λεπτο , ο καθενας κανει τι εχει να κανει,ξαναμιλαμε το απογευμα,μπορει να κανονισουμε καθε 2 μερες να παμε καμια βολτα,η'σπιτι του για σεξ και μετα παλι το βραδυ για ενα καληνυχτα.δεν λεω οκ δεν ειναι οτι δεν μιλαμε καθολου η'οτι δεν βλεπόμαστε αλλα ζηταω κατι παραπανω.
ζηταω να με πει ενα μωρο μου,ενα αγαπη μου,να με αγκαλιαζει,να κανουμε κατι ρομαντικο...να ερθει ξαφνικα και να με παρει να παμε μια βολτα απλα.να με χαιδευψει χωρις απωτερο σκοπο,να μου πει και να μου δειξει πως με θελει.....
ειμαι πολυ πιεσμενη με αυτη την κατασταση ... τον θελω πολυ και δεν εχω σκοπο να χωρισω.γιαυτο αλλωστε και του κανω ολα αυτα τα παραπονα μπας και ξυπνησει.
τελος ,ενα τελευταιο παραδειγμα που θα σας φερω ειναι το εξης : οταν μου λεει αν θελω να βγουμε απανταω με τη μια ναι γιατι πραγματικα το θελω πολυ. οταν του λεω εγω θα βγουμε μου απανταει θα δουμε,θα μιλησουμε.γιατι βρε καλε μου θα δουμε?γιατι δεν θελω λεει να σου πω ναι και να γινει κατι και να μη βγουμε και να σπαστεις!δεν ειναι οτι δεν θελω!
ακουω γνωμες!!!!!πως τον κανω να δειξει να ενδιαφερθει?????
ποια ειναι η καταλληλη συμπεριφορα?????