Παιδια πειτε μου τι να κάνω γιατί εχω κολλήσει για τα καλά. Είμαι 25 έχω σοβαρή σχεση και συγκατοικώ με το αγόρι μου. Πριν 3,5 μήνες περίπου θέλοντας να διοργανώσουμε μια εκδήλωση με το αγόρι μου από κοινού, συνεργαστήκαμε με κάποιον. Εγώ από εκείνη τη μερα κόλλησα μαζί του. Εν τω μεταξύ πριν την εκδήλωση , βρεθήκαμε τρεις φορες για να συζητήσουμε γι'αυτη τη δουλεια. Ήταν και το αγόρι μου παρόν, αλλά απ'την πρώτη στιγμή φανηκε η χημεία με τον άλλον, αφού καθόμασταν ώρες και μιλούσαμε ακόμα και για άσχετα θέματα. Επίσης, για ό,τι ήθελε να ρωτήσει για τη δουλειά έπαιρνε εμένα τηλ. και άφηνε υποννοούμενα του τύπου "Ό,τι θέλεις θα γίνει!σου χαλάω εγω χατίρι? " και τέτοια. Όταν όμως εγώ του έλεγα υποννοούμενα, αυτός όλο με ρωτούσε "τι κανει ο Κώστας?" (το αγόρι μου) και "Δωσε πολλα χαιρετισματα στον Κωστα" σα να ήθελε να το κόψει. Την ημέρα της εκδηλωσης με κοιτούσε συνεχώς κι εγώ το ίδιο και σε κάποια φάση ήρθε και με έπιασε για να μου πει κατι προβληματάκια που ειχαν προκυψει. Όλα ωραια μεχρι εκει. Μετα από 3 μέρες τον παιρνω τηλ. και δεν το σηκώνει.Με παιρνει μετά αμεσως εκείνος, λεω ναι και μου λέει " έλα εσύ εισαι? δεν καταλαβα, δεν είχα τον αριθμο!!" Τρώω το πρωτο σοκ.Του λεω "καλά δεν εχεις αποθηκευμενο τον αριθμό μου? " Μου λέει, όχι δεν τον αποθηκευσα. Του λεω "καλα τοτε πως μιλούσαμε τοσες φορες?" Μου λεει "ηταν στις τελευταιες κλησεις." Το ξεπερναω. Μου λεει "θελω να δω τις φωτο απ'την εκδηλωση"Του λεω "θα τις βαλω στο facebook." Τότε εκείνος μου λέει (και επειδη την επομενη θα πηγαιναμε καπου με το αγορι μου), οταν γυρισΕΙΣ να βρεθουμε να μου τις δειξεις...ε να μου τις δειξετε από κοντά. " Μετα του λέω "εσυ καλά εισαι? " Και μου λεει "μια χαρα! Ο Κώστας τι κανει?" Τελοσπάντων , κλεισαμε το τηλέφωνο, το ξανασκέφτομαι και του στέλνω " Δε χρειάζεται να βρεθούμε από κοντά και δε θέλω να ξαναεπικοινωνησουμε. Δεν υπάρχει κανενας λόγος. Ειλικρινα." Περιττό να σας πω ότι δεν μου απάντησε καν. Εχει περασει 1,5 μηνας και δεν εχουμε ξαναεπικοινωνησει... Εγω όμως τον σκεφτομαι συνέχεια... Αυτού φανταζομαι ότι δεν του καιγεται καρφι... Χτες τον πηρα με αποκρυψη και το εκλεισα... Δεν ξερω τι να κάνω ή μάλλον πώς να το πάρω απόφαση ότι δε με γουστάρει. Αυτό δε μπορώ να χωνέψω. Εκείνος είναι 49 στα 50 , εγώ 25, εκείνος είναι μετριος εμφανισιακά, ενώ εγω ομολογουμενως πολυ ομορφη. Ξερω ότι εχει 2 παιδια, 16 και 14 ετων αλλά νομίζω ότι ειναι χωρισμένος. Πρέπει να το πάρω απόφαση λετε??? Σε λίγες μερες εχει τη γιορτη του. Να προσπαθησω να επικοινωνησω ή θα φαω απορριψη?