Κρισεις πανικου/γενικευμενο αγχος/φωβιες
Γεια σας ονομαζομαι αντωνης και ειμαι 37 ετων θελω να γραψω και εγω τν ιστορια μου και παρακαλω θελω να ακουσω τις γνωμες σας. Πριν 10 χρονια στη Γερμανια με επιασε πρωτη φορα.Σιγα,σιγα το προβλημα μεγαλωσε αρχισα να κλεινωμε στο σπιτι,οσπου πηγα σε καποιον ψυχιατρο,μου εδωσε καποια φαρμακα (ενω ειχα φαρμακοφοβια) τελος παντων τα πηρα 20 μερες και δν με βοηθησαν ΚΑΘΟΛΟΥ.Μετα ξαναπηγα απο 20 μερες που ηταν το ραντεβου και μ ειπε το καλυτερο ειναι να ξαναγυρισω στν πατριδα μου (Ελλαδα),να κανω ψυχοθεραπεια και να πεταξω τα φαρμακα.Αυτο και εκανα γυρισα κατεστραμενος τα παρατησα ολα το μαγαζι μου κ.λ.π.Πηρα τν γυναικα μου και τα 2 μου παιδια και ηρθα στν Ελλαδα και βρηκα 1 ψυχιατρο,ομοιοπαθητικο με τα χιλια ζορια πηρα καποια φαρμακα και εκανα και ψυχοθεραπεια οπου με βοηθησε παρα παρα πολλη αρχισε να λειτουργει μετα απο 4 μηνες και αρχισα να βρισκω ξανα τν εαυτο μου βγηκα στν δουλεια καταφερα εκανα αλλο μαγαζι στν Ελλαδα και μετα απο 6 περιπου χρονια αρχισε να μ ξανα παρουσιαζετε το προβλημα το οποιο προσπαθεισα μονος να το παλεψω επιδη ηξερα και καποιες τεχνικες οσπου το προβλημα εγινε ΤΕΡΑΣΤΙΟ με καθημερινες κρισης πανικου και ολη μερα ολα τα συπτοματα αγχους τα οποια ειναι φρικιαστικα οπως και εσεις ξερετε ξεκινησα παλι στν ιδιο ψυχιατρο και εκει π πηγενα λιγο καλυτερα πανω στο μηνα επρεπε να φυγει σε καποια σεμιναρια για 2 μηνες και ξαναυποτροπιασα πολλη ποιο εντονα με πολλη ποιο πολυ ανασφαλεια αναγκαστικα και πηγα σε μια αλλη ψυχολογο με τν οποια κανω ψυχοθεραπεια/κλ.υπνοθεραπεια εδω και 2 μηνες αλλα εγω δν βλεπω διαφορα μα αυτη μ λεει οτι παω πολλη καλυτερα εγω νιωθω οτι δν αντεχω αλλο και εχω να πατησω στο μαγαζι μ 4 μηνες και κοντευω να ξανακατασταφω οικονομικα θελω να γραψω πολλα ακομα για να με βοηθησετε και να σας βοηθησω αλλα ξερω οτι σας κουρασα.Θα ηθελα καποιος να μ γραψει σχετικα με τα φαρμακα αν βοηθανε η οχι και αν καποιος γνωριζει κατι για υπνοθεραπεια
Ευχαριστο πολλη που με ανεχτικατε περιμενο απαντησεις:)