Η «εισβολή» στην κοιλιά μου .
Γειά σας . Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ και θα ήθελα λίγο την προσοχή σας. Πριν από 11 χρόνια και 4 μήνες ζούσα στο εξωτερικό όπου σπούδαζα . Εκεί άρχισα να έχω στο μυαλό μου κάποια «επαφή» με ένα ανώτερο όν που τότε το θεώρησα ως Θεό . Μετά από μερικές ημέρες «επαφής» και αφού περιπλανήθηκα αρκετά στην πόλη όπου ζούσα « ενώθηκα» με ένα πνεύμα το οποίο από τότε ζει μέσα στην κοιλιά μου. Μετά από αυτή την «ένωση» κατέρρευσα και ουσιαστικά καταστράφηκα μιας και με την επαφή αυτή μπήκα σε μονοπάτια τρόμου και φόβου. Επί ενάμιση χρόνο δεν είχα ανακτήσει τις φυσιολογικές λειτουργίες μου και η κοινωνική μου συμπεριφορά ήταν μηδενική . Σιγά σιγά μπήκα σε φυσιολογικούς ρυθμούς , μόνο που το πνεύμα αυτό που κατοικεί μέσα μου με πολεμάει ανηλεώς από την πρώτη μέρα της «εισβολής» του . Μερικές μέρες ο πόλεμος που μου κάνει είναι απερίγραπτος και η προσπάθεια μου για να το καταβάλω είναι πολλές φορές τιτάνια. Δεν έχω μαζί του κάποια είδους επικοινωνία , ούτε βλέπω συχνά οράματα ή δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι . Μόνο έχω αυτή την αέναη μάχη μέσα μου . Μερικές φορές είχα οράματα αλλά σε σχέση με το βίωμα που έχω θα τα έβαζα σε μια δεύτερη μοίρα . Το μόνο στοιχείο ( και το σημαντικότερο ίσως ) που είχα ήταν ότι κατά την «είσοδο» του μέσα μου είχα τηλεπαθητικά την πληροφορία ότι αυτό που μπαίνει μέσα μου είναι το πνεύμα του γαιδάρου. Μετά από συνεχή έρευνα στο ίντερνετ , ανακάλυψα ότι το πνεύμα γαίδαρος απαντάται στην αρχαία Αίγυπτο ως το τελώνιο Σεθ ή αλλιώς Τυφών. Λέγεται από μελετητές ότι είναι ο σατανάς για τους Χριστιανούς και το νούμερο του είναι το 666. Παλαιότερα δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις με την εκκλησία και δεν ήμουν ιδιαίτερα θρήσκος . Η μόνη σχέση μου με θέματα αυτού του είδους ήταν το χόμπυ μου να ακούω χέβυ μέταλ μουσική .Τελικά μετά την πρώτη «είσοδο» του πνεύματος αυτού χρειάστηκε να εγκαταλείψω τις σπουδές μου στο εξωτερικό. Η μάχη αυτή μαζί του είναι ανηλεής με μικρά διαστήματα ηρεμίας. Στην καθημερινή ζωή μου κουβαλάω αυτή τη κατάσταση χωρίς να δίνω δικαιώματα και χωρίς να το θίγω. Εάν κάποιος από εσάς είχε ή έχει μια παρόμοια εμπειρία παρακαλώ ας επικοινωνήσει ή εάν κάποιος γνωρίζει κάτι στο φόρουμ θα ήταν καλό να ανταλλάξουμε πληροφορίες . Πάντως έχω συχνή επαφή με το γιατρό μου και ακολουθώ μια τακτική φαρμακευτική αγωγή. Ευχαριστώ για την προσοχή .