Τελικά όσα χρόνια και να περάσουν, σε ότι φάση της ζωής μου και να έιμαι ένα πράγμα παραμένει σταθερό.
Αυτό το σφίξιμο, που αισθάνομαι κάθε Κυριακή απόγευμα και κρατάει μέχρι να πέσω για ύπνο.
Printable View
Τελικά όσα χρόνια και να περάσουν, σε ότι φάση της ζωής μου και να έιμαι ένα πράγμα παραμένει σταθερό.
Αυτό το σφίξιμο, που αισθάνομαι κάθε Κυριακή απόγευμα και κρατάει μέχρι να πέσω για ύπνο.
η χειροτερη μερα μακραν...
όχι ρε παιδιά! ωραία είναι η κυριακή. έχει μια αίσθηση χαλαρότητας, ρέκλας, τεμπελιάς. διαβάζεις την κυριακάτικη εφημερίδα σου, τρως μοσχαράκι στο φούρνο με κριθαράκι, αράζεις χωρίς να κάνεις τίποτα. ααααααααααχ.....
Το μοσχαρακι με το κριθαρακι μου λειπει κατα τα αλλα μια χαρα:)
Ειδικα αν η Δευτερα ειναι και αυτη μια μερα ρεκλας:)
Συμφωνώ...Quote:
Originally posted by claire
όχι ρε παιδιά! ωραία είναι η κυριακή. έχει μια αίσθηση χαλαρότητας, ρέκλας, τεμπελιάς. διαβάζεις την κυριακάτικη εφημερίδα σου, τρως μοσχαράκι στο φούρνο με κριθαράκι, αράζεις χωρίς να κάνεις τίποτα. ααααααααααχ.....
ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΗ, ΝΑ \'ΤΑΝ Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΗ! ΚΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ \'ΤΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ! ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ!!!:):):)
Εγώ τις Κυριακές, ξυπνάω ευχάριστα, πίνω καφεδάκι, διαβάζω την εφημερίδα μου, τρώω το μοσχαράκι, ε.....λίγο μετά το μοσχαράκι, ξεκινάει ένα σφίξιμο στο στομάχι που όσο περνάει η ώρα γίνεται και πιο έντονο. Εκεί κατά τις 8-9 είναι που λέω τώρα θα βάλω τα κλάματα.....
ΚΑΛΑ! ΕΣΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙΣ! ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥ!:) ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ MAGENTA ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ:ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ! ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ,ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ! ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ...:D:D:D
Τι παράκανε καλέ; Εγώ δεν μπορώ πάντως όταν γυρίζω από διακοπές με πιάνει μελαγχολία αλλά μου αρέσουν οι τριήμερες και πάνω :)
http://www.youtube.com/watch?v=yrWR7CNBNR8
Βουρκωμένη δευτέρα, η χειρότερη μέρα.... :)
ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΗ, ΝΑ \'ΤΑΝ Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΗ! ΚΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ \'ΤΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ! <<<<<<<<<<----------------------------------------------------------------------->>>>>>>>>>>>&g t; εγω θυμαμαι κι ενα αλλο τραγουδακι : ΣΥΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΙΑΖΕΙς ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΕΦΙΑ............(και δεν νομιζω να μιλαει μονο για τον καιρο ...)
...παρεπιμπτοντως ,,ολοι τρωτε μοσχαρακι την κυριακη ???_____ μηπως σας πεφτει βαρυ ?? __________________________μηπως να δοκιμαζατε και κανα ψαρικο ...............
οντως ρε παιδι μου!Quote:
Originally posted by path
...παρεπιμπτοντως ,,ολοι τρωτε μοσχαρακι την κυριακη ???_____ μηπως σας πεφτει βαρυ ?? __________________________μηπως να δοκιμαζατε και κανα ψαρικο ...............
αναστεναζουν οι μοσχοι τις κυριακες!
ε, την κυριακή που μαζεύεται όλη η οικογένεια, έχει τέτοιο φαγάκι, ή μουσακά, κανελόνια. τέτοια.
ψάρι το σάββατο και μία καθημερινή οπωσδήποτε!
ε, την κυριακή που μαζεύεται όλη η οικογένεια, έχει τέτοιο φαγάκι, ή μουσακά, κανελόνια. τέτοια-<<<<<-------------------------------------------εδω ειναι που θα λεγαμε : \'Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ\'
Δώρα και εσύ το τιμάς το μοσχαράκι?Quote:
Originally posted by dora-agxos
οντως ρε παιδι μου!Quote:
Originally posted by path
αναστεναζουν οι μοσχοι τις κυριακες!