χρειαζομαι τη βοηθεια σας επειγοντως!!!
καλησπερα στην παρεα!ειμαι 30 ετων και εδω και 10 χρονια τουλαχιστον υποφερω απο εντονο αγχος.τον τελευταιο καιρο (7-8 χρονια)εχω απιστευτες ταχυπαλμιες σε σημειο που καταλαβαινω τους παλμους της καρδιας οταν ξαπλωνω,τρανταζεται το κρεβατι,μεχρι και στο αυτι μου τους καταλαβαινω,νομιζω πως "χανω" παλμους,δεν κοιμαμαι ολη την ημερα και την νυχτα συνηθως 4-5 ωρες,αυτος ειναι ο καθημερινος μου υπνος.εχω κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις(αιματος-καρδιογραφημα-κοπωσεως)ολες σαν μικρου παιδιου.οταν με πιανει αυτο νομιζω πως τρελαινομαι θα παθω κανενα εμφαγμα.ειμαι διαρκως μεσα στα νευρα και στεναχωρημενος διχως αιτια,δεν εχω διαθεση για τιποτα πλεον ουτε για την κοπελα μου ουτε θελω να βγαινω συχνα εξω γιατι φοβαμαι μην παθω τιποτα,δεν μπορω να μεινω μονος μου.ειμαι συνεχεια σε κατασταση πανικου-υπερεντασης-νερικοτητας ολη την ημερα περιμενοντας πως κατι κακο θα συμβει σε μενα η στην οικογενεια μου,δεν εχω καθολου θετικη ενεργεια νομιζω πως ολα θα πανε χαλια αλλα το παλευω,δεν το βλεπω για πολυ ακομα γιατι πλεον με εχει κουρασει απιστευτα ολο αυτο το θεμα.το ξερω σας κουρασε ολο αυτο αλλα τοσα χρονια δεν εχω μιλησει καθολου για ολο αυτο που περναω.σας ευχαριστω προκαταβολικα ολους σας!!Υ.Γ θα ηθελα να αποφυγω τα φαρμακα.περιμενω την βοηθεια σας....