κι άλλη κρίση πανικού!!!!!!!
Τα 'χω παίξει... Τι άλλο να πω;;; Το πάλεψα όσο μπορούσα... Ήλπιζα ότι η ψυχοθεραπεία θα τα έδιωχνε όλα, αλλά όλα είναι εδώ και με ταλαιπωρούν και κυρίως με φοβίζουν...
Ξαφνικά, εντελώς ξαφνικά, μια φοβερή ζέστη, όλο μου το κορμί να ιδρώνει, το στομάχι μου να θέλει να τα βγάλει όλα... Πώς να ηρεμήσω για μια ακόμη φορά τον εαυτό μου;;; Πώς να τον πείσω ότι είναι μια ακόμα κρίση πανικού;;; Πώς να πειστώ ότι η καρδιά μου είναι καλά κι ότι δεν θα μ'εγκαταλείψει από στιγμή σε στιγμή;;; Πώς να πιστέψω ότι δεν πεθαίνω;;; Και τώρα, τώρα που ευελπιστώ ότι η μεγάλη κρίση έχει περάσει, όλο το κεφάλι μου είναι μουδιασμένο, ένας πόνος στο μέρος της καρδιάς κι εγώ ένα φοβισμένο κοριτσάκι ότι ο θάνατος καραδοκεί...
Υπάρχει κανείς που κατάφερε να νικήσει αυτές τις γ.......... κρίσεις πανικού;;; Υπάρχει κανείς που μπόρεσε να τις αρπάξει από τα μούτρα και να τις κυλήσει στα λασπόνερα;;;; Υπάρχει κανείς που σήμερα να βλέπει το χθες και να γελάει μαζί τους;;;;;;;;;; Εάν υπάρχει έστω κι ένας, ίσως πάρω ξανά δύναμη για να παλέψω μαζί τους.........