Εβλεπα ενα εργο πριν 4-5 ωρες και θυμηθικα καποια περιστατικα κ βγηκα για καφε, ηρθα πριν λιγο, κ οσο ημουν εξω το μυαλο μ ειχε κολισει εκει κ σκεφτομουνα
θυμαμαι απο μικρη απο τοτε που αρχισε να φαινεται το προβλημα μου με την βια την οργη κλπ κλπ κλπ κλπ, ειχα την μανια να βλεπω ταινιες ντοκιμαντερ κ γενικα πραγματα με αιμα βια κ πτωματα κυριως, αλλα να βλεπω πως πεθαινανε. ας πουμε μαρεσε να βλεπω να σκοτωνει καποιος ανθρωπος εναν αλλον η καποιο ζωο εναν ανθρωπο ακουγα να ουρλιαζει κ κατι με εξιταρε δν ξερω.
ντρεπομαι για αυτο που θα πω αλλα καπου στα 13 μου αρχισα να αυνανιζομαι με την μεθοδο της ασφηξιας κρατουσα την ανασα μ μεχρι να μν μπορω αλλο. μια φορα ειχα βρει σε μια σχολικη εκδρομη 2 βατραχακια του γλυκου νερου και σπιτι μ ενα μεσημερι που λειπαν ολοι τα εβγαλα εξω κ τα κοιτουσα σε ενα αδειο ποτηρι περιμενα να αφηδατωθουν κ να πεθανουν κ ...... με επιανε κατι.....ξερετε......!καπακι μολις τελειωνα η πριν αρχισει ολο αυτο, με επιανε ακατασχετη συχνοουρια κ ετρεχα τουαλετα κ ετσι απεφευγα να πινω νερο.αλλα παλι με επιανε κ χωρις νερο.επισης αυτο συνεβαινε κ οταν εβλεπα ντοκιματερ να πιανει κ να σκοτωνει ενα λιονταρι μια αντιλοπη πχ κ αυτη να σπαρταραει στα δοντια του. μερικοι θα τα διαβαζετε κ θα γελατε αλλα τι να κανω να τα πω καπου μεχρι κ στον γιατρο ντρεπομαι γμτ.
μετα τα 13 διαπιστωσα οτι δν ηθελα απλα να βλεπω φονους με οπλο δν με ικανοποιουσε ηθελα να βλεπω βασανισμο. σε εκεινη την φαση ομως συνηδητοποιησα πως ηθελα μονο να βλεπω βασανισμο ανθρωπων η παιδιων. ο βασανισμος ζωων πλεον μ φαινοταν αποκρουστικος δν μπορουσα να τα βλεπω να τα σκοτωνουνε.
ο πατερας μ φωναζει οποτε με βλεπει να διαβαζω η να βλεπω τηλεοραση τετοια γτ λεει οτι αυτα φταινε για ολα. ομως εγω μονη μ τα χα ανακαλυψει αν μπορουσα θα τα απεφευγα οπως πολλα παιδακια που συχαινονται η φοβουνται.
πριν προσπαθισα να δω στο youtube κανα βιντεο για animal abuse να δω πως νιωθω αλλα δν ειχα κουραγιο καν να κοιταξω να γδερνουν τα ζωα ζωντανα δν ξερω γιατι αν φταινε τα χαπια κ αν τα σταματησω αν μαρεσει να τα βλεπω.παντως ανθρωπους δν σταματησε να μαρεσει να βλεπω οποτε ισως να μν φταινε τα χαπια απλα λυπαμαι τα ζωα μαλλον.