Quote:
Originally posted by moonlight_walker
Remedy ,
Ειναι 19 στα 20 κ ναι,απο μικρη ελεγε ψεματα. Για παραδειγμα τις προαλλες βρηκε στ δρομο μια φιλη της μαμας μου και καθως ειναι αρρωστος καποιος στην οικογενεια μου αρχισε να της λεει οτι περασε στην πολη της φοιτητρια για να βοηθαει, ενω αυτος που αρρωστησε,αρρωστησε φετος κ η αδερφη μου περασε στ πανεπιστημιο περσι.
Μια αλλη φορα ηρθε μια φιλη της να μεινει σπιτι μας μερικες μερες κ ακουγα την αδερφη μου να της λεει ψεματα για το πού μεναμε παλιοτερα,για τη σχεση μας με τον πατερα μας που ενω ποτε δν ηταν καλη την παρουσιαζε ιδανικα...κ εγω την κοιτουσα με νοημα μη θελοντας να την κανω ρεζιλι μπροστα στην ξενη κοπελα.
Προσφατα ειχε δανιστει ενα παντελονι μου και το εξαφανισε. Εχει ξανασυμβει αυτο γιατι συχνα φοραμε η μια ρουχα της αλλης, με τη διαφορα οτι εγω παντα της τα επιστρεφω.
Ε λοιπον ενω ειμασταν σιγουροι στ σπιτι οτι η αδερφη μου καπου ειχε δανισει το παντελονι ή το ειχε χαλασει καπως (γιατι ειμαστε μονο 2 αδερφες κ η μητερα μου στο σπιτι),εκεινη δεν λεει να το παραδεχτει.
Γενικοτερα εχει μια ταση να πλαθει ιστοριες ή να υπερβαλλει, ετσι που πολλοι καλοπροαιρετοι μιλουν για την μεγαλη της \"φαντασια\" κ πολλοι την λενε ψεφτρα...
Δεν ξερω αν πρεπει να ανησυχω απλα δεν θελω να με φερνει σε τοση αμηχανια με τα ψεματα της,θελω να την εμπιστευονται κ οι φιλοι της κ οχι να τη θεωρουν \"ψιλοψεφτρα\",θελω να την εμπιστευομαι κ εγω εστω κ στα μικρα πραγματα...
απο αυτα που μας λες, καταλαβαινω οτι τα ψεματα της κυριως ωραιοποιουν την αληθεια η και την βγαζουν απο μια δυσκολη θεση.