ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ παρακαλω να διαβαστει
Σας γραφω εκ μερους του γιου μου.Περναει μια πολυ δυσκολη φαση.Επισκεφτεται συχνα ψυχολογο.Εχει σωματικα προβληματα και υποφερει απο μανιοκαταθλιψη και μια αλλη βαριας μορφης ψυχωση.Θα παρακαλουσα πολυ τον αρμοδιο του φορουμ αυτου να ευαισθητοποιηθει,να δειξει κατανοηση,οντας και υπευθυνος ενος φορουμ ψυχολογιας,να σβησει τα τοπικ με το ονομα του γιου μου που βρισκονται στην πρωτη σελιδα.Υποσχομαι πως ετσι δεν θα ξαναενοχλησουμε.Επισης ζητα συγγνωμη ο γιος μου για την αναστατωση με τα τελευταια μηνυματα αλλα ηταν ενα ξεσπασπα πανω στον πανικο την ταραχη και τα ψυχολογικα προβληματα που αντιμετωπιζει.Ο γιος μου ειναι 18 χρονων φετος δινει πανελληνιες και προσπαθει να συγκεντρωθει.Ας σβησατουν λοιπον τα τοπικ αυτα για να ηρεμησει να διαβασει για τις εξετασεις και να μην αναγκαζεται να ξεσπαει γιατι δυστυχως ειναι σε μια φαση που δεν μπορει να γραψει οπως γραφω εγω τωρα και προσπαθουμε η οικογενεια του να τον κανουμε να ειναι ηρεμος και συγκεντρωμενος γιατι περναει πραγματικα δυσκολη φαση.Παρακαλω και τα υπολοιπα μελη να ευαισθητοποιηθουν να πουν οτι συμφωνουν και να πεισουν τον αρμοδιο να σβησει τα τοπικ και να τελειωνει πια αυτη η ιστορια και να επανελθει το φορουμ στους φυσιολογικους του ρυθμους.Ο γιος μου δινει σε μια εβδομαδα ακριβως.Παρακαλω βοηθηστε μας.
Σας ευχαριστω για την κατανοηση.