Quote:
Originally posted by DimitrisAthens
Καλησπέρα στην παρέα....
Ονομάζομαι Δημήτρης είμαι 24 ετών και είμαι απο Αθήνα...
Εδώ και 3-4 μήνες έχω ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να το προσδιορίσω... Υπήρξαν ξαφνικά πολλά προβλήματα στην οικογένειά μου και φορτώθηκα πολλά \"βάρη\" απότομα, στην αρχή τα κατάφερνα και έλεγα οτι αντέχω, έβγαινα απο το σπίτι και ήμουν σχετικά καλύτερα, αλλά όταν έμπαινα στο αμάξι να γυρίσω σπίτι ξαφνικά κάτι πάθαινα και άρχιζαν ζαλάδες κλπ....
Έτρεχα να βρώ χρήματα απο γνωστούς και φίλους όπου κλασικά με κάνανε πέρα (γιατί έπρεπε να εξασφαλίσω τα φάρμακα της μητέρας μου, ο πατέρας άνεργος η μάνα μου άρρωστη), βρήκα δουλειά με τα 1000 ζόρια και ήξερα οτι μόνο εγώ πλέον μπορώ να κάνω κάτι για να υπάρχει λίγο ψωμί και κανα τσιγάρο στο σπίτι, εκτός αυτών αδυνάτισα (το καλό της υπόθεσης!)
Στις αρχές είχα βρεί τα lexotanil που παίρνει η μάνα μου (έπαιρνα 1/4 δισκίο αν δεν ένιωθα καλά) αλλά το σταμάτησα γιατί δεν θέλω να παίρνω χάπια.... Όμως τον τελευταίο καιρό σηκόνομαι απο το κρεββάτι με πολύ βαρύ το κεφάλι μου σαν να μην κοιμάμαι καθόλου ή κοιμάμαι σαν να είμαι άρρωστος, μόλις σηκωθώ φτιάχνω έναν καφέ και μόλις καπνίσω ένα τσιγάρο με πιάνει μια αδυναμία.... Σαν να είμαι άρρωστος χωρίς να είμαι με λίγα λόγια.... Χτές βγήκα απο το σπίτι και αφού έκατσα με ένα φίλο να πιούμε ένα καφέ πάλι δεν ένιωθα καλά.... Και γενικώς έχω μια φοβία ότι κάτι θα πάθω, κάτι έχω, μετρούσα και την πίεσή μου και δεν είχα ποτέ πάνω απο 14....
Όλοι λένε ότι είναι φυσιολογικό επειδή τράβηξα πολλά, πέρασα πολλά, επωμίσθηκα ευθύνες άλλων στο 101% και για αυτό έχω γίνει έτσι και ότι θα επανέλθει ο οργανισμός μου στα φυσιολογικά του.....
Τι να κάνω? Υπάρχει κάποιος τρόπος να σταματήσει όλο αυτό?
Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές πόστ....
Κατά κάποιο τρόπο είναι φυσικό αυτό που σου συμβαίνει, δεν είναι εύκολο αυτό που περνάς το συγκεκριμένο διάστημα της ζωής σου. Βρέθηκες σε μια νεαρή ηλικία να στηρίζεις μια ολόκληρη οικογένεια, η ανεργία του πατέρα σου καθώς και η ασθένεια της μητέρας σου τα κάνουν όλα ακόμα πιο δύσκολο. Είναι φυσικό όταν η ψυχολογία μας είναι πεσμένη να μας βγαίνουν διάφορα σωματικά προβλήματα. Πάντως καλού κακού κάνε κάποιες εξετάσεις να δεις, αν βγουν όλα εντάξει, τότε είναι σίγουρα κάτι ψυχολογικό που σε κάνει να αισθάνεσαι έτσι.