ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΡΙΑΚΟ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ
Γεια σας!θα ηθελα μεσω του forum και ολων εσας να μαθω οσα περισσοτερα μπορω για την οριακη καταθλιψη.εχω σχεση εδω και 4 χρονια περιπου με καποιον που τελευταια διαγνωστηκε ως οριακος.για τιν ακριβεια αυτη τη στιγμη νοσηλευεται ακομα, αλλα οι γιατροι πλεον εχουν καταληξει σε αυτο. και απο οσο κ εγω ενημερωθηκα κ προσπαθησα να καταλαβω απο τη συμπεριφορα του τοσα χρονια μπορω να πω πως μοιαζει πολυ στην περιπτωση του. συναιβησαν πολλα ολο αυτον τον καιρο στη σχεση μας.τον τελευταιο καιρο συζουσαμε για 6 μηνες.κολαση ηταν.δεν ηξερα.πιστευα απο ενα σημειο κ μετα πως απλα δεν τον ενδιεφερα κ απλα με χρησιμοποιουσε.δεν με αφηνε να εχω επαφες με τουσ δικουσ του, ωστε να μαθω και η αληθεια ειναι πως ουτε αυτος ειχε.ηξερα μονο πως ειχε νοσηλευτει για 2 μηνες οταν ειχαμε χωρισει,επειδη ειχε κανει αποπειρα με χαπια.τελικα μετα απο 6 μηνες συγκατοικησης κατεληξα εγω με επιλιπτικη κριση πανικου, κ εκεινος 2 βδομαδες μετα σε ψυχιατρειο.επικοινωνησε μαζι μου μεσω των δικων του.το ιδιο κ εγω.τωρα πλεον τον επισκεπτομαι πολυ συχνα.ειναι πολυ καλυτερα με τη φαρμακευτικη αγωγη.πολυ σταθερος.κανει σχεδια κ ονειρα.για το μελλον.το κοινο μας μελλον.αλλα δεν εχει καταλαωει ποσο πολυ φοβαμαι εγω.μαλλον δεν μπορει?ειμαι μαζι του.θελω να τον βοηθησω.ονειρευομαι κ εγω μαζι του, δεν το κρυβω.κανω οτι μου λενε οι γιατροι.του λεω παντα την αληθεια και τα πραγματα οπως ειναι.νιωθω ομως πως παλι θελει να στηριχτει πανω μου.κ η αληθεια ειναι πως δεν νιωθω τοσο δυνατη.αλλα οποτε του το λεω, με λεει παλικαρι.κ σκεφτομαι, μηπως αθελα του με χρησιμοποιει?μπορει να εχει αισθηματα για εμενα?κατα διαστηματα εμπλεκε με διαφορες.αλλα παντα κατεληγε σε εμενα.και τωρα λεει ξερει.το θεμα ειναι πως ειμαι εγω απεναντι του?πιστευω αυτα που λεει?ή εχω παντα στο νου μου τη καταθλιψη?θελω να τον βοηθησω.πιστευω πως αν προσπαθησει κ το αποδεχτει μπορει να εχουμε επιτελους μια φυσιολογικη σχεση.δε θελψ να ειμαι μαζι του κ να ζω συνεχως με το φοβο.επισης ειναι επιρεπης στις καταχρησεις.κυριως αλκοολ και λιγοτερο ινδικης καναβης.ξερει πως για να ειμαστε μαζι αυτα δεν πρεπει να τα ξανα ακουμπησει.ευθεως του εχω πει πως εχω φυγει.ειναι τελικα και θεμα χαρακτηρα?μηπως τελικα αυτο ειναι κατι που δεν αλλαζει?ξερω πως εχει καλη καρδια.ειναι κακο που του ζηταω να μου δωσει επιτελους?που πιστευω πως μπορει?ειναι τοσα πολλα τα ερωτηματα μου....και το βασικοτερο.τον βοηθαω τελικα με το ν ειμαι παλι εκει?η πρεπει να φυγω για να καταλαβει?σας ευχαριστω