ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ?
καλησπέρα..με λενε ελενη και ειμαι 27 χρονων..είμαι καίνουργια στο site και θα ήθελα να μειραστώ την εμπειρία μου..όλα ξεκίνησαν πριν 2 μήνες..που με έπιασε ενας εντονος πόνος πίσω στο κεφάλι...πήγα σε ενα ορθοπεδικο ο οποιος μου είπε οτι εχω αλατα πισω στον αυχενα και μου συνεστησε κατι αντιφλεγμονοδη..τα περνω το βραδυ και εκει που ημουν μες την τρελη χαρα με επιασε μια δισφορια και κρυος ιδρωτας και δεν μπορουσα να ηρεμισω..φοβηθηκα οτι μου εκανα παρενεργειεσ τα χαπια και πηγα στο metropolitan και εκανα ολες τις εξετασεις..ακτινογραφια θωρακος,εξετασεις αιματος,ακτινογραφια αυχενα..το μονο προβλημα που μου βρηκαν ηταν οτι ειχα λορδωση στον αυχενα και ο γιατρος ειπε οτι απο αυτο οφειλετε ο πονος πισω...απο τοτε μου εχει κατσει εμμονη ιδεα οτι εχω καρκινο στο κεφαλι..εχω παει σε 6 γιατρους και ολοι μου λενε ουτε μια στο εκατομμυριο...το θεμα ειναι οτι εδω και 2 μηνες με εχουν πιασει ολα τα ψυχοσωματικα...μια να με ποναει ο λαιμος μου και να λεω οτι εχω καρκινο στο λαιμο..το κεφαλι μου καθε μερα ειναι βαρυ απο τις σκεψεις..δεν μππορω να συγκεντωθω στο τι μου λενε οι αλλοι..εχω χασει την ορεξη μου και σπανια ευχαριστιεμαι τις στιγμες...εχω τρομοκρατηθει...πηγα σε εναν ψυχιατρο και μου ειπε οτι εχω διαταραχη πανικου και μου συνεστησε ladose kai xanax...εγω ομως δεν τα πηρα γιατι δεν θελω στα 27 μου να παρω τετοια πραγματα...πηγα και σε μια ψυχολογο αλλα δεν με βοηθησε...οτι μου λενε ολοι μου λεει και η ψυχολογος...προσπαθω καθε μερα να το ξεπερασω μονη μου...μια ειμαι καλα μια ειμαι στο κακο μου το χαλι....προσπαθω να βρω ανθρωπους οι οποιοι εχουν τα ιδια συμπτωματα με εμενα..ωρες ωρες πιστευω οτι θα τρελαθω..κανω ανθιποβολες στον εαυτο μου που μια πιανουν μια οχι...ξερω οτι ολα ειναι μεσα στο μυαλο μου αλλα προσπαθω να βρω την δυναμη να το ξεπερασω..και να περασουν τα χρονια και να λεω ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΣΑΜΠΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕ ΧΑΖΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ