δυο λόγια...περί στιγματισμού
Έχω σχιζοφρένεια. Συμπτώματα:
Δεν μπορώ να κλάψω, να χαρώ, να λυπηθώ, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ, οι λέξεις πολλές φορές είναι μπερδεμένες και δεν έχουν νόημα, δεν έχω συναισθήματα για άλλους, δεν παίρνω στροφές όπως παλιά, δεν μιλάω πολύ γιατί δεν έχω τι να πω, λέω τα προσωπικά μου σε άλλους, δεν έχω όρεξη για σεξ όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι, παχαίνω από τα φάρμακα ασταμάτητα και πρέπει να προσπαθήσω τετραπλά για να τα χάσω, έχω διαταραχές ύπνου, βαριέμαι τους πάντες και τα πάντα, έχω χάσει το νόημα της ζωής και της ευτυχίας
Αντιμετώπιση \"ανθρώπων\"
Με αυτά τα γελοία πλασματάκια που απομακρύνονται μόλις μάθουν ότι έχεις αρρώστεια δεν θα κάτσω να ασχοληθώ, δεν πάν να ξέρουνε και τι έχω. Όσοι κοροιδεύουν για μένα είναι αμόρφωτοι και απαίδευτοι.
Mία ασθένεια έχω και σε όποιον δεν αρέσει είναι ρατσιστής μέχρι θανάτου, ναι έχω πρόβλημα και έτσι μπορεί να γεννήθηκα ή έτσι μπορεί να μεγάλωσα, σημασία έχει ότι η αξιοπρέπεια η δική μου είναι πολύ μεγαλύτερη από των δήθεν λογικών, που βάζουν την καταστροφή πάνω από όλα. :):)
Και επίσης δεν ανέχομαι το κόμπλεξ τους να με λένε εμένα τρελή όταν αυτοί δεν ξέρουν πως να συμπεριφερθούν ενώ εγώ ξέρω.
Α όσοι πάνε στην εκκλησία να ανάψουν ένα κεράκι γι\'αυτούς που πλήγωσαν. ;)
Και ναι Θεοφανία δεν είμαι σκατόψυχη όπως εσύ, απλώς η ασθένειά μου δεν μ\'αφήνει να έχω συναισθήματα για άλλους. Δεν το επιλέγω. Απλά τον θυμό τον έχω και μπορώ να τον καταλάβω, αλλά το θάνατο ενός μικρού παιδιού δεν μπορώ να τον νιώσω όσο και να προσπαθήσω. Οκ;
Κι αν εμείς λέμε ορισμένες \"τρέλες\" δεν θα πρεπε να ντρεπόμαστε γιατί μας συνέβη κάτι, αλλά θα πρεπε να ντρέπονται αυτοί που μας εκμεταλλεύονται με την κακία τους. Συγγνώμες δεκτές αλλά ασυγχώρητες από μας γιατί όσο να το κάνουμε άνθρωποι είμαστε, δεν μπορούμε να συγχωρήσουμε τις απίστευτες ώρες με το να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατί δεν μπορούμε να λυπηθούμε και να δεχτούμε την απίστευτη κακία και ρατσισμό από όλους όσους δεν ξέρουν τι θα πει να είσαι διαφορετικός αλλά συνάμα ίδιος (άνθρωπος και μάλιστα ανώτερος). Τέλος
Βαρέθηκα πια να κρύβομαι για κάτι που δεν προκάλεσα εγώ η ίδια! Και που δεν είναι κακό! Έλεος
Μπορείτε να μη βλέπετε σειρές όπως \"Η ζωή της άλλης\" και άλλες που λένε ψυχάκηδες :mad: λόγω κόμπλεξ. Μπορείτε να κλείσετε την τηλεόραση εντελώς μέχρι να βάλουνε μυαλό. Όλη η κοινωνία χρειάζεται ξερίζωμα και αναγέννηση προς κάτι καλύτερο.
Και τέλος, πολύ σημαντικό, ένα 20-40% των ασθενών επιχειρούν να αυτοκτονήσουν. Δηλαδή στη χώρα μας μόνο 200-400.000. Και τολμάνε και λένε για τα εγκλήματα που κάνουν οι \"σχιζοφρενείς\" όταν πίνουν ή παίρνουν ναρκωτικά από τη στενοχώρια τους που το ίδιο ακριβώς κάνουν και όσοι πίνουν ή παίρνουν ουσίες χωρίς να είναι σχιζοφρενείς. Αν δεν είναι ρατσισμός αυτό τι είναι; Το πρώτο δεν είναι ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;
Αυτά είχα να πω για όλους όσοι είναι \"σχιζοφρενείς\" και όσους δεν είναι, να μπούνε λίγο σε σκέψεις,