ποια ειναι η γνωμη σας? σας εχει συμβει
διαπιστωσα οτι ειναι πολλοι σαν και εμενα και στον επριγυρο μου αλλα και ονλαιν που διαβαζουν κατι και επιρρεαζονται.
εμενα μουδιασε το δακτυλο στο ποδι μου εδω και καιρο και δν πηγαινα αρχισα να φοβαμαι και μουδιασε και το χερι. ειπα να κανω ενα γκοογκλ(τι το θελα) να δω και εβγαλε στεφανιαια νοσο αγχος κ σκληρυνση.
επειδη οχι απλα φοβηθηκα τρομοκρατηθηκα πηγα στον ορθοπεδικο το μουδιασμα ειναι απο τακουνι. το χερι ειπε να το δουμε σε καμια 20αρια μερες αλλιως να κανω ηλεκτρομυογραφημα επειδη εγω ανησυχισα πηγα και εκανα βγηκαν ολα μια χαρα.
και οι γενικες και το μυογραφημα. παρολαυτα δν ξερω γιατι νιωθω το μουδιασμα. η αληθεια ειναι οταν φοβαμαι η αγχωνομαι γιαυτο το νιωθω εντονα. ενω οταν ξεχνιεμαι τπτ.βεβαια εχω και θυροειδη που ειναι λιγο αυξημενα τα αντισωματα.να μην ανησυχω λετε ε? και ο ορθοπεδικος μου ειπε οτι δεν παιζει και ο νευρολογος μου εξετασε τα παντα αντανακλαστικα και ολα.
αρχισα να φοβαμαι απο τον ξαφνικο θανατο του αγταπημενου μου θειου που ειδα τους γονεις μου πολυ χαλια και δν θελω να μου συμβει η να τους συμβει κατι για να μη τους δω ποτε ξανα ετσι