Παιδια γεια σας.Η πρωτη μου γνωριμια με την δ.δ. ηταν πριν 1 χρονο οποτε και ειχα ενα μεγαλο επεισοδειο μανιας με παραληρητικες ιδεες και ετσι αναγκαστηκα να παω σε ψυχιατρο οπου υστερα απο 8 μηνες εχει καταληξει στο οτι ειμαι διπολικοσ 1.Βεβαια το ολο σκηνικο δεν εχει ξεκινησει απο περυσι αλλα εδω και πολλα χρονια(τουλαχιστον απο τα 18,τωρα ειμαι 31)απλως περνουσα φασεις ηπιας μανιας και καταθλιψεις και δεν πολυκαταλαβαινα τι εφταιγε. Στην δικια μου περιπτωση υπαρχει κληρονομικοτητα απλως ειμουν ο πρωτος που το εψαξε περισσοτερο.Τωρα πλεον μπορω να δικαιολογησω παλιοτερες ηλιθιες ενεργειες μου που να μην σας τα πολυλογω μου στοιχησαν παρα πολλα σε σημειο να ειμαι κοινωνικα απομονωμενος,κτλ.Εδω και κανα 2μηνο εχω μπει σε μια διαδικασια που ψαχνω παντου και αντλω πληροφοριες για να αντιμετωπισω αυτο που εχω.Το ψαχνω απο ψυχιατρικης πλευρας αλλα και απο φαρμακευτικης(εγω παιρνω ribex και ladose)Εχω πεσει πανω σε 1-2 φορουμ που με εχουν βοηθησει σημαντικα να καταλαβω τι μου συμβαινει και πιστευω οτι μας βοηθουν με το δικο τους τροπο ολους μας.Απο την στιγμη που ενημερωθηκα δινω τον δικο μου αγωνα να απεξαρτηθω απο ουσιες(κανναβη) που με εχουν κρατησει πισω,αλλα και να βρω τροπους που θα με βοηθησουν να βελτιωσω την ποιοτητα τησ ζωης μου
Σημαντικα αυτα τα φορουμ και σημαντικο οτι μερικες λεξεις απο ατομα που βιωνουν τα ιδια μπορουν να βοηθησουν πολυ.
Αυτα απο εμενα και ελπιζω να μην σας ζαλισα.