ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝ ΦΙΛΙΕΣ....ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΩ ΜΙΑ...
Καλησπερα...Ηθελα κ εγω καπου να μιλησω...Δεν εχω παρεες πλεον...Καμια παρεα που να νιωσω οτι κολλαω μαζι με αυτη...Απο το σχολειο δεν ημουν ετσι...ειχα καποιες παρεες οι οποιες τελικα αποδειχθηκαν εντελως λαθος ατομα καθως αλλη την επεσε στο αγορι μου,αλλη ηταν κομπλεξικια κ μονο εγω δεν το ειχα παρει χαμπαρι απο ολους τους αλλους γυρω μου,κλπκλπ...Οι παρεες μου στο πανεπιστημιο αποδειχθηκαν μια απο τα ιδια καθως αλλη κοπελια την επεσε σε καποιον που μου αρεσε κ ειχαν προηγηθει αρκετα σκηνικα μαζι του,η αλλη ηταν μια ζωη στον κοσμο της αλλη υπηρξε αισχρα τσιγκουνα κ μιζερη κ γενικα πολλες κοπελες που γνωριζα φεροντουσαν κ φερονται τοσο περιεργα αλλα κ υπεροπτικα...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΙΑ...ΕΧΩ ΞΕΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ''ΠΑΡΕΕΣ'' κ μονη μου πια συντροφια ειναι η αγαπημενη μου ξαδερφη η οποια τωρα τελειωνει το λυκειο,καθως κ το παιδι που εχουμε σχεση.Η σχεση αυτη δεν ειναι κ οτι πιο τελειο ειχα ποτε,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΤΑΡΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΠΙΑ....Ουτ ευκολοπιστη ειμαι ουτε αθωα ωστε να γινομαι θυμα οποιουδηποτε,ουτε τιποτα το περιεργο...Φυσιολογικο ατομο ειμαι που του αρεσει να ναι κοινωνικο κ να συμμετεχει παντου...Εχω κανει τα παντα ζωγραφικη χορο γυμναστηριο ξενες γλωσσες υπολογιστες κα αλλα ολες οι προσπαθειες ηταν ματαιες..Πολλοι μου εχουν πει οτι λογω της (απ οτι λενε) εντυπωσιακης εμφανισης οι πιο πολλες κοπελες με ζηλευουν κ με βλεπουν παντα ανταγωνιστικα...Εγω το μονο που ηθελα να ΔΩΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ Κ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ σε ατομα που θα αξιζουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ....Ολα ηταν αποτυχιες...ειμαι στο τελος των σπουδων μου κ με βλεπω μονη εντελως...δεν εχω καθολου την πολυτελεια πια να κανονισω για ψωνια η για βολτα με κοριτσοπαρεα..Ολα αυτα μου θυμιζουν τα παιδικα χρονια του γυμνασιου που τοτε (νομιζα εστω) οτι ειχα φιλες...Κλεινω τα ματια μου καμια φορα κ ονειρευομαι κατι περασμενες ξεχασμενες στιγμες απο ολα τα ατομα που με προδωσαν...Δεν κρυβω οτι δακρυζω κιολας...Νιωθω απομονωμενη κ οτι δεν θα μπορεσω ποτε να ζησω αυτες τις υπεροχες στιγμες που βλεπω να ζουνε παρεες γυρω μου...Η σχεση υπαρχει μεν αλλα ειναι μια απλη σχεση...κ κανεις δεν εγγυαται ποσο θα κρατησει,δεν μπορω να βασιστω μονο σε αυτη..Μονο την ξαδερφουλα μου εχω που την υπεραγαπω κ αυτη το ιδιο...Ευτυχως που υπαρχει στη ζωη μου...
ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΜΠΙΣΤΗ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΦΙΛΗ Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ... :΄-(
ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΜΟΥ Κ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ...ΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΝΩ ΚΟΡΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΩ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗ...
ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ...