Πως ξεπερασα την καταθλιψη μετα απο 9 χρονια
Για να ειμαι ειλικρινης εχω λιγο αγχος ακομα αλλα νιωθω πολυ καλυτερα απο πριν.Ας μοιραστω λοιπον τη δικια μου ιστορια.Απο 15 χρονων αρχισα να κλεινομαι στο σπιτι αντι να βγαινω με τους φιλους μου,παραλληλα αρχισα να παιζω warcraft και μου εγινε μεγαλο παθος αφου να φανταστειτε επαιζα γυρω στις 15 ωρες.Ετσι μπηκα σε ενα φαυλο κυκλο χωρις να μπορω να ξεκοψω.Τελοσπαντων να μην τα πολυλογω και σας κουραζω θα πω τι με εχει βοηθησει πραγματικα και ξεφυγα απο πολυ χειροτερα.Λοιπον μπορειτε να το θεωρησετε αστειο αλλα αρχισα να πηγαινω εκκλησια και να εξομολογουμε(δεν ειμαι θεολογος προς Θεου) αλλα αρχισα να νιωθω χαρα μεσα μου.Για καποιο ανεξηγητο λογο δεν με ευχαριστουσαν τα παιχνιδια.Επισης να πω κατι που δεν το ξερατε η κλασσικη μουσικη βοηθαει στην καταπολεμηση του αγχους σε συνδυασμο με γυμναστικη.Δεν ξερω αν θα μπορουσα να τα καταφερω ποτε χωρις τη χαρη του Θεο ισως μερικοι να ειστε αντιδραστικοι σε αυτο με βοηθησε να κοψω αρκετες κακες συνηθειες.Χωρις να θελω να υπερηφανευτω νομιζω οτι εχω ξεπερασει τον εαυτο μου.Καποιες φορες αναρωτιεμαι και λεω στον εαυτο μου καπνιζα εγω για 4 χρονια και μου φαινειται σαν ψεμα.Δεν θελω να ακουω ανθρωπους να λενε θελω να κανω κακο στον εαυτο μου δεν μπορω τη ζωη και αλλα τετοια.Πιστευω οτι η ζωη ειναι ενα ανεκτιμητο δωρο και για αυτο πρεπει να ευχαριστουμε τον Θεο.Φυσικα και η θεραπεια με φαρμακα μπορει να βοηθησει αλλα μην αφηνουμε τον εαυτο μας παιδια,υπομονη θελει δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.