οι δυο κατηγοριες πλουσιων ειναι για μενα οι
1. πλουσιοι στο νου
2. πλουσιοι στα συναισθηματα
Printable View
1. πλουσιοι στο νου
το εβαλα στην κατηγορια εξαρτησεις-ψυχοδραστηκες ουσιες γιατι το χρημα ειναι καρχας εξαρτηση και κατα δευτερον χαρτι.
συμφωνω κ επαυξανω!βεβαια ζουμε σε εποχη μεγαλης φτωχειας!Quote:
Originally posted by Pou_Zoume
1. πλουσιοι στο νου
καλα ωρε pou zoume σκεφτηκες οτι αυτο το χαρτι που λες εχει μεγαλη αξια στη ζωη μας?. απο αυτο zoume.Quote:
1. πλουσιοι στο νου
Να δωσω αριθμο λογαριαμσου να παρω λιγο χαρτι...θα σας γεμισω αγκαλιες αληθεια:))))))))
ενταξει. να βαλουμε τοτε και αλλες κατηγοριες να εχουμε την συνολικη εικονα.
3.πλουσιοι σε χαρτια και μεταλλα
4.πλουσιοι σε φυσικα αερια
5.πλουσιοι σε κτηματα
6.πλουσιοι σε ομορφια
7.πλουσιοι σε σωματικα προσοντα
βαλτε και σεις.
οι δυο πρωτες κατηγοριες αφορουν σαφως τον εσωτερικο πλουτο του ανθρωπου (καταλαβα πως εισαι εξυπνος). οι δυο επομενες αφορουν την οσφρηση (δεν εχετε ακουσει το \"μου μυριζει χρημα\"). η κατηγορια πεντε μυριζει κι αυτη και φαινεται κιολας και τελος οι δυο τελευταιες κατηγοριες ειναι αυτες που ξεχωριζουν δια γυμνου οφθαλμου (κοιτα κουκλι θα το βαλουμε στο γυαλι και θα ψηνει τη βουλη).
και εγώ συμφωνώ με την δώρα που συμφωνεί με pou_zoume, απόλυτα!Quote:
Originally posted by dora-agxos
συμφωνω κ επαυξανω!βεβαια ζουμε σε εποχη μεγαλης φτωχειας!Quote:
1. πλουσιοι στο νου
εγώ όταν ακούω πλούσιος σκέφτομαι λογαριασμούς στην ελβετία, σπίτι στο μονακό , κότερο και πάει λέγοντας.
Πλούσιος είναι ο άνθρωπος που νιώθει αρκετά γεμάτος μέσα του ώστε να κατανοεί ότι τα υλικά αγαθά δεν αναπληρώνουν άλλα μεγάλα κενά μέσα μας όπως την έλλειψη αγάπης, μια καλή φιλία, την συντροφικότητα..... και δυστυχώς ελάχιστοι άνθρωποι είναι τόσο σοφοί ώστε να το αντιλαμβάνονται αυτό.... και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.... εγώ για παράδειγμα ένα κότερο θα το ήθελα... αλλά όχι για λόγους νεοπλουτισμού και επίδειξης αλλά γιατί λατρεύω τα ταξίδια και θα ήθελα να γυρίσω όλο τον κόσμο μ' αυτό... ή τουλάχιστον όλα τα λιμάνια της Μεσογείου.... ζητάω πολλά;;;