Quote:
Originally posted by αλίκη!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ?ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΗ, ΑΓΧΩΔΗΣ, ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΤΟΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΙ.ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΟΥ, ΟΤΡΟΠΟΣ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΑ?ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ,ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ?ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑΠΤΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ?
καλην εσπερα. :) αυτη τη βδομαδα ειμαι καλα, οπως και την προηγουμενη:) σιγουρα εχεις αγχος.και σου απανταω σχετικα με τον τιτλο του θεματος: τι σχεση εχει η κυκλοθυμια με αυτα που γραφεις? κυκλοθυμια ειναι μια να νιωθεις καλα και μετα απο 2 λεπτα πολυ ασχημα, και παει λεγοντας.... αλικη γιατι δεν επισκεφτεσαι ενα ψυχολογο να σου κανει τη διευκρινηση του προβληματος που σε απασχολει?