Δεν εχω ζωη...δεν εχω τιποτα.
Καλησπερα. Κατα συμπτωση σημερα κλεινω τα 20, μα οπως παντα το αντιμετωπιζω σαν μια απλη καθημερινη, συνηθισμενη μερα. Απο μικρο κοριτσι ακομα δεν ειχα πολλα ενδιαφεροντα, δεν ειχα φιλους, ημουν παντα μοναχικη και περασα πολυ ταραγμενη εφηβεια. Ημουν μελαγχολικη, ειχα τασεις καταθλιψης και απομονωσης μα ειχα πεισει τον εαυτο μου πως ετσι ειναι η προσωπικοτητα μου και πρεπει να ζησω με αυτη.Για διατημα περιπου 2 χρονων (απο 17 μεχρι 18μισο) ειχα κανει επιτελους μερικους φιλους και περνουσα ομορφα για πρωτη φορα.δε μελετουσα ποτε για το σχολειο, ημουν εξυπνη μα απιστευτα τεμπελα, με αποτελεσμα να αποτυχω στις πανελληνιες (δε πηρα ουτε απολητηριο!) και να αναγκαστω να ξαναδωσω. Δε θελω να σας κουρασω αλλο. Απο κεινο το διατημα δε μου εχει μεινει τιποτα. Ολοι οι φιλοι μου περασαν σε μακρυνες σχολες και δεν εχω επαφη με κανεναν τους εδω και παρα πολυ καιρο. Προσπαθησα να ξεπερασω το γεγονος και να κανω καινουριες παρεες. Γραφτηκα σε καποια σχολη μα τιποτα. Εδω και αρκετους ατελειωτους μηνες η μοναξια ειναι η μοναδικη μου συντροφια. Δεν εχω κανενα ενδιαφερον, δεν εχω δουλεια, νιωθω αδυναμη ακομα και να παω μια βολτα μονη μου, να περπατησω. Αυτο που νιωθω ειναι κατι παραπανω απο θλιψη και δεν εχει απαραιτητα να κανει με το οτι εχασα ολους τους παιδικους μου φιλους. Εχει να κανει με την ανικανοτητα μου να ζησω τη ζωη ενος ενηλικα πλεον. Βρισκομαι σε μια διαρκη αδρανεια καθ'ολη τη διαρκεια της μερας παρατηρωντας τους γυρω μου να χτιζουν τη ζωη τους και να δημιουργουν. Δεν εχω το παραμικρο εφοδιο, την παραμικρη ενδειξη οτι μπορω να προχωρησω.Ολη μου η καθημερινοτητα ειναι αδεια και σιωπηλη, λες και καθομαι συνεχως σε ενα παραθυρο και χαζευω τους περαστικους που αγωνιζονται για τη ζωη τους, χωρις να μπορω να αγωνιστω κ εγω για τη δικη μου...Το μονο που νιωθω ειναι απελπισια. Τιποτα αλλο. Ειμαι πεπεισμενη πως πασχω απο καταθλιψη, μια εθιστικη καταθλιψη..Και δεν εχω κανενα στοιχειο για το πως θα την "ξεφορτωθω"...