Φόβος για το φόβο. ʼγχος για το άγχος.
Νέος, ωραίος και δραστήριος πιο πολύ και από τον Βέγγο. Πριν!
Μέσα σε δευτερόλεπτα, πριν επτά χρόνια, η ζωή μου άλλαξε ξαφνικά, αναπάντεχα, σε κάτι κουραστικό, εξουθενωτικό. Όταν αισθάνομαι καλά, τρέχω πίσω της. Όταν είμαι χάλια, απλώς την βλέπω να φεύγει. Τις περισσότερες φορές, έχω δύο αντίθετες επιθυμίες. Να το κάνω, να μην το κάνω. Να πάω, να μην πάω. Να φάω,... να φάω. Μόνο αυτές συμφωνούν! Καθημερινό άγχος για τα πιο απλά πράγματα, αλλά και για τα σημαντικά. Κυρίως, όμως, άγχος γιατί έχω άγχος. Φοβίες, κυρίως για θέματα υγείας, όπως έμφραγμα, εγκεφαλικό - αυτά τα δύο είναι τ'αγαπημένα μου- και ότι άλλο διαβάσω ή ακούσω στην τηλεόραση. Φόβος για το φόβο που θα νιώσω, αν δω, διαβάσω ή ακούσω κάτι. Προκαταβολικά! Ανασφάλεια ακόμα και για δεδομένα πράγματα.
Χώροι με πολύ κόσμο, όπου κάποτε διασκεδαζα, τώρα μου προκαλούν πανικό. Καιρικές συνθήκες όπως πολύ ζέστη ή πολύ κρύο, ίδιες για όλον τον κόσμο, εμένα με ανησυχούν.
Ανησυχία γενικά, χωρίς λόγο, απροσδιόριστη, την οποία μου αρέσει να αποκαλώ προαίσθημα!
Μετά από αυτά τα λίγα, έτσι για...αρχή, εσείς τι λέτε? Θα νιώθατε ευχαρίστηση για τη ζωή, θα κάνατε σχέσεις, θα θέλατε να κάνετε οικογένεια?
Σας ευχαριστώ...
Ίκαρος