ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΛΙΒΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ....
ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ....
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ????
Printable View
ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΛΙΒΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ....
ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ....
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ????
Eίμαι ένας/μία από αυτούς.
οι κλόουν =θλίψη
practical jokes=θλίψη
τα φυλακισμένα και βασανισμένα ζώα =θλίψη
...υπάρχει το κανονικό;;...το συμβατικό ίσως...
..κι εμενα με θλιβουν τα τσιρκα.. και οι κλοουν με τρομαζουν πολυ....
το βρίσκεις λογικό να τους φοβάσαι;; [λογικό από σένα για σένα..]
τι είναι αυτό που σε τρομάζει;;
Ποτε δεν ημουν φαν του τσιρκου.Το μονο που μου αρεσε ηταν τα ζωα που εβλεπα πριν καταλαβω τι θα περναγαν για να μαθουν τα διαφορα κολπα.Οσο για τους κλουν δεν τους βρισκω ιδιαιτερα αστειους.Ισως δεν μου αρεσει να βλεπω ανθρωπους να κανουν το χαζο για να διασκεδασουν οι αλλοι εκτος αμα γινεται με εξυπνο τροπο.
Οι περισσότεροι tourleader έτσι αισθανονται, τουλάχιστον όλοι με όσους έχω συζητήσει γι΄αυτό το θέμα. Νομίζω πως συμβαίνει γιατί το τσίρκο σίγουρα δεν είναι διασκέδαση γι\'αυτόν που το παρακολουθεί. Προσφέρεται απλά ένα θέαμα από ζώα που όλη την υπόλοιπη μέρα ζουν σε κλουβιά και από ανθρώπους που κάνουν τους χαζούς για να γελάσουν οι άλλοι, όπως είπε πριν ο keep walking. Ουσιαστικά δεν σου προσφέρει χαρά αλλά ούτε και κανένα φαντασμαγορικό θέαμα. Αν δηλαδή δεν είσαι παιδάκι που θα πάει για να δεί τα ζωάκια δεν έχει κανένα ενδιαφέρον και μάλλον σου προκαλέί θλίψη το να βλέπεις καταπιεσμένα ζώα και ανθρώπους που γελιοποιούνται.
Πάντως οι κλόουν εμένα με έκαναν από μικρή να στεναχωρίεμαι. Δεν μου προκαλούσε χαρά ούτε το πολύχρωμο κουστούμι, ούτε τα μεγάλα παπούτσια και κυρίως όχι το ψεύτικο χαμόγελο. Νομίζω το τελευταίο είναι και το πιό σημαντικό.ιδιαίτερα όταν μερικοί είχαν ακόμη και ζωγραφισμένα δάκρυα....έλεος..Δηλαδή το παιδάκι που τα βλέπει αυτά γιατί ακριβώς πρέπει να χαρεί. Βέβαια έχει πάίξει ρόλο και η ιστορία του θλιμμένου κλόουν που όλοι κάπου έχουμε δει...(βλ.Βουγιουκλάκη.....:)).
Όλο το θέμα είναι γενικά παρεξηγημένο.
Αρκει να σκεφτουμε το τι περνουν τα ζωα για να μπορεσουν να κανουν ολα αυτα τα κολπα,περα απ\'το οτι στερουνται την ελευθερια τους,τοτε μονο χαρα δεν προσφερει το τσιρκο..
ΑΝθρωποι που βασανίζονται για να γελάσω
ζώα που βασανίζονται απο ανθρώπους για να με κάνουν να γελάσω..
Οχι, ευχαριστω δεν θα πάρω!
OI ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ..