Με κορόιδευαν στο σχολείο γι\'αυτό έπαθα την ψύχωση
Λοιπόν, διάβασα κάτι που έλεγε ο maus ότι άμα σε κοροδεύουν ή σε κακομεταχειρίζονται έχεις 540% πιθανότητες παραπάνω να παρουσιάσεις ψύχωση. Έτσι λοιπόν και μένα με κορόιδευαν στο σχολείο καθ\'όλη τη διάρκεια των μαθητικών χρόνων, στο δημοτικό επειδή γέλαγα πολύ από νευρικό γέλιο, και στο γυμνάσιο και το λύκειο προφανώς επειδή το έψαχνα εγώ γιατί το είχα συνηθίσει. Μπορεί και να με ζήλευαν όμως. Λοιπόν, το κακό που μπορούν να κάνουν σε ένα παιδί, είναι πάρα πολύ μεγάλο, ίσως και γι\'αυτό μισώ τα παιδιά δεν ξέρω. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ τότε ως παιδί, και γενικά έχω περάσει πάρα πολλά στη ζωή μου μαζί μ\'αυτά. Αφού είχα κατάθλιψη από 6 χρονών και με πίεζε η μάνα μου να διαβάσω και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ λόγω της κατάθλιψης. Πολύ πίεση λοιπόν και κατάθλιψη. Όλα αυτά λοιπόν μαζί συντέλεσαν στο να πάθω την ψύχωση αφού είναι ένα γεγονός όπως λέει ο maus, εγώ ρωτάω τι πρέπει να κάνω για να τα διαχειριστώ τώρα όλα αυτά εκτός από το να λέω τους μισώ όλους αφού όλοι είναι ικανοί να με κοροιδέψουν και ειδικά τα παιδιά. Παρακαλώ να μην γίνει quoted το μήνυμά μου, για να μπορώ να το σβήσω μετά. Ευχαριστώ.