ρε παιδια σημερα ειμαι καπως καλυτερα και λεω να βγω μια νολτα στο παρκο., εχει καλο καιρο εξω. τι καλυτερο απο μια ωολτα; ειναι ομορφα να μιλας με κλανιες το καταλαβα αυτο αλλα τι να κανουμε. γαβ γαβ απο το κανις.
Printable View
ρε παιδια σημερα ειμαι καπως καλυτερα και λεω να βγω μια νολτα στο παρκο., εχει καλο καιρο εξω. τι καλυτερο απο μια ωολτα; ειναι ομορφα να μιλας με κλανιες το καταλαβα αυτο αλλα τι να κανουμε. γαβ γαβ απο το κανις.
και να ξεραμε τι θελει να πει ο ποιητης.....Quote:
Originally posted by insect
ειλικρινα ινσεκτ,δεν στο λεω με ειρωνια,κυριολεκτω..μου εχεις καψει τα ελαχιστα εγκεφαλικα κυτταρα που μου ειχαν απομεινει..
και σου ειπα να τρως τα ροβυθια με μετρο..:PQuote:
Originally posted by insect
προειδοποιηση Νο2: και πορδες με μετρο γιατι οι παγοι λιωνουν με ταχεις ρυθμους, μην επισπευσεις την διαδικασια.:cool:
αν θες να κλασεις γλυκο μου αγορι/κοριτσι δεν ειναι αναγκη να πας στο παρκο που καιροφυλακτουν ανωμαλοι επιδειξιες,μπορεις να πας μεχρι το μπανιο και να την αμολυσεις.
ελπιζω πως οχι. δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου.Quote:
Originally posted by dora-agxos
ειλικρινα ινσεκτ,δεν στο λεω με ειρωνια,κυριολεκτω..μου εχεις καψει τα ελαχιστα εγκεφαλικα κυτταρα που μου ειχαν απομεινει..