Καλησπέρα σε όλο το forum.
Χρειάζομαι μερικές συμβουλές αναφορικά με ένα ζήτημα, που έχει αρχίσει πλέον να με προβληματίζει.
Λόγω κάποιων περσινών γεγονότων με φίλους και μία πρώην κατέληξα σε μία πολύ άσχημη κατάσταση.
Από το σημείο, που ήμουν κοινωνικός, μέσα στη τρέλα και χαρούμενος, βρέθηκα να μην έχω όρεξη για τίποτα.
Ύστερα από 1 ακριβώς χρόνο από αυτά τα γεγονότα, νιώθω, ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά.Κάποια κοντινά μου άτομα έφυγαν στο εξωτερικό για σπουδές, ενώ σπουδάζαμε μαζί και πλέον νιώθω πιο μόνος από ποτέ.
Δεν έχω όρεξη για πολλά πράγματα και έχει σχετικά μεγάλη διάρκεια το συγκεκριμένο πρόβλημα.Βλέπω, ότι όλο και περισσότερο απομακρύνομαι από πολύ κόσμο και απομονώνομαι.
Περνάω πολλές ώρες μέσα στο σπίτι και δεν ασχολούμαι καθόλου με τη σχολή μου.Παράλληλα δεν έχω όρεξη να μπω σε κάποια σχέση.Δεν τρελαίνομαι με καμία πλέον και περιμένω μόνο να βρεθεί κάτι το εξαιρετικό για μένα.Τα τελευταία χρόνια έτρεχα συνεχώς με πολλές και πλέον το έχω δει διαφορετικά το θέμα.
Παρόλαυτα η μοναξιές μου δεν έχουν φύγει..
Τι με συμβουλεύετε να κάνω;Τι πιστεύετε πως μπορώ και πρέπει διορθώσω;
Νιώθω, ότι βυθίζομαι στον εαυτό μου και δεν μου αρέσει.Με κάνει να νιώθω αμήχανα όλο και περίσσοτερο.