Oταν ο θυμος και το αγχος βραζουν στο στηθος σου...
εχτες ειχα σκεχτικα καλο βραδυ, βγηκα ηπια χορεψα κλπ κλπ
ξυπναω σμρ με κακασχημη διαθεση, ετοιμη να γδαρω......με ενοχλουσαν διαφορα απο χτες κ τα εφερνα στο μυαλο μου.....ενα γλυκο π εφαγα, ενα ατομο που μ μιλησε, πραγματα που επρεπε να χω τον ελεγχο να κανω η να αποφυγω κ μ βγηκαν αναποδα.....η δουλεια που βρηκα κ δεν θελω πια να δουλευω σε ηλιθια γραφεια, τοσο ματαια ολα κ τοσο εκνευριστικα. ποιο το νοημα να ζεις, στο μεσημεριανο τραπεζι αρχισε ο πατερας μ με την κριση στην ελλαδα κλπ κλπ.
τι να το κανω!τι να το κανω!!!!γτ πρεπει να συμμορφωνομαι δεν αντεχω!δεν θελω να ναι ολη η ζωη μ μια δουλεια! και μαλιστα μια κωλοδουλεια σε ενα γραφειο γμτ την τρελλα μου να ντυνομαι σαν φλωρακι να βγαζω ολα μ τα σκουλαρικια κ να χαμογελαω συνεχεια σαν ζωο!το μισω!προτιμω να κοψω τις φλεβες μ κ να τις ποτισω με οινοπνευμα!
οσο σκεφτομουν διαφορα.....ενιωθα να τσαντιζομαι τοσο που με ενοχλουσε στο στηθος...ενας ερεθιστικος θυμος....σιγουρα τον εχετε νιωσει. γτ να συμβαινουν ολα αυτα γιατι? ολοι οι αλλοι να ναι χαζοχαρουμενοι εκτος απο σενα!!!!!!!!!!!! και θυμωνω με τον εαυτο μ που δν μπορω να κανω κατι κ ειμαι με δεμενα τα χερια πλεον 1η φορα στην ζωη μου!!!ισως δν ημουν ετοιμη να βρω δουλεια ακομα, αλλα σκεφτικα οτι μηπως φταιει το οτι καθομουνα 6 μηνες...κ δν ειχα συνι8ησει επειδη απ τα 20 δουλευω.....
παντως ο θυμος του να μν ελεγχω πραγματα μ την δινει, ειχα πει θα παω γυμναστηριο αυτη τη βδομ τουλαχιστον 3 φορες δεν πηγα καμια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!και τα σκατωσα 3 μερες με φαι!κ με ενοχλει το στομαχι μ να ναι πρισμενο μ την δινει θελω να τους πλακωσω ολους στο ξυλο!ειδηκα τους γονεις μ αλλα δν μπορω οποτε βγαινω εξω κ παρακαλαω να γινει καποιος τσακωμος να ηρεμισω...χτες μια βλαμμενη στο κλαμπ ηρθε κ πηρε το σκαμπο κατω απ τον κωλο μ κ δν ρωτησε κ αφου της το ειπα κ εκανε ενα '''ααααααα'' σαν την ηλιθια το πηρα πισω.....
μετα η βλαμμενη εβαλε τον σερβιτορο να μ το ζητησει επειδη κ καλα ζαλιζοτανε!ειχε δν ειχε πηρε το σκαμπο κ επινε μπυρα καθιστη........πανηλιθια.....υπ� �τιμαει την νοημοσυνη μας....κατι τετοιες θελουν ξεμαλλιασμα....
μετα ηταν μια αλλη που ηθελε να της κανουμε χωρο στην μπαρα να κατσει με 2 μαντραχαλαδες κ αλλες 2 μπαλοτσες, ηρθαν στις 3 στο μαγαζι κ ηθελαν κ χορο...εμεις ειμασταν ηλιθιες που πηγαμε απ τις 11......να πιασουμε γωνια.....δεν το πε σε μενα ομως, το πε στην κολιτη μ π ειναι ψυχοπονιαρα κ της εκανε χορο κ εκει πηγανα χωθω γτ αυτα ειναι καραγκιοζιλικια αλλα η αδερφη μ μ ειπε οχι αστους......στο τσακ το γλυτωσε αν κ χορευα κ την σκουνταγα επιτηδες αλλα δν εκανε τπτ γμτ........ΕΝΑ νευμα μονο παρακαλουσα ΕΝΑ απλο στραβοκοιταγμα κ θα................τεσπα μν το σκεφτομαι αλλο.......
απο τα νευρα μ φυγαμε ξημερωματα κ πηγαμε να φαμε βαφλα καλο μ κανε ενα γλυκο μετα με πιασαν νευρα ομως που το φαγα ρε κερατο κ επισης δν μ κατεβηκαν τα ρουχα μ ακομα κ νευριαζω κ με την μανα που με ρωταει ''μα γιατι μα γιατι??''
γκρ
τι να κανω???δεν προλαβαινω ΟΥΤΕ τον γιατρο μ να παρω πια........εχω 1 μηνα να τον δω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θελω να κλαψω δεν θελω να ειμαι τοσο αδυναμη........και χοντρη......και απαισια........και στραβοξυλο........και οτιδηποτε.......θελω να αλλαξει η ζωη μου να κανω κατι αλλα τι να κανω μια ζωη θα ειμαι οπως οι αλλοι καταδικασμενη στην κωλογειτονια μ κ με 10πλασια νευρα κ ψυχωση........
δεν θα μ βγει σε καλο μια μερα και φοβαμαι. δεν ξερω αν ειμαι τλκ ευαισθητη η κατι αλλο βασικα δεν ξερω ΚΑΝ τι ειμαι με κοιταω καθρευτη κ δν ξερω καν πως ειναι το σχημα μου....πως με βλεπει ο κοσμος?δεν μπορω να φανταστω πως ειναι προσπαθουσα να σκεφτω πως αν δεν με ειχα δει ποτε κ ημουν ενας αγνωστος τι θα σκεφτομουν αμα με εβλεπα στον δρομο αλλα εινα πολυ δυσκολο κ δν ξερω
σορρυ για την φλυαρια αλλα ειμαι καργα μαστουρωμενη αυτη τη στιγμη το λεω μν νομιζετε πως με εχει πιασει κριση η κατι τετοιο ακριβως δν ειναι ετσι εχω μια κριση αλλα η λογοδιαροια ειναι απ την μαστουρα κ την διαθεση μ να τα γραψω να ακουσουν ατομα σαν κ σας που καταλαβαινετε