εγκλωβισμενη στο ιδιο μου το σπιτι...
Καλησπερα,πρωτη φορα γραφω αλλα θα ηθελα να ακουσω αποψεις απο ανθρωπους που ειναι πραγματικα τριτοι!Ειμαι 30 ετων και πραγματικα πως να περιγραψω μια ζωη 30 χρονων?ξεκινω οσο πιο περιληπτικα μπορω...μοναχοπαιδι χωρισμενων γονιων, χωρισαν οταν ημουν 6 μηνων,ο μπαμπας εντελως μα εντελως απων(τον ειχα δει 15 φορες και αν μεχρι να φυγει απο την ζωη).Μια μαμα βραχος που παλεψε για να με μεγαλωσει και κανεις δεν αμφισβητει πως εκανε οτι καλυτερο για μενα.Δυστηχως η διψα της για δουλεια και επιβιωση δεν της επετρεψε να χτισει μαζι μου ενα διαυλο επικοινωνιας συνεπως δεν εχω σε καμμια περιπτωση τη σχεση μαμας κορης.Επελεξε να μεινει μονη χωρις συντροφο μιας και ολη της την προσοχη την εριξε σε εμενα και την ανατροφη μου.Δημιουργησε μια αρκετα καλη επιχειρηση στην οποια ειμαι απο τα 18 μου.Το προβλημα ξεκιναει περιπου απο εκει....Μεχρι σημερα δεν εχω καταφερει να ανεξαρτητοποιηθω..σαφεστατ α αυτη η δουλεια που εχει προσφερει ενα αμαξι,ταξιδακια εστω και επαγγελματικα και μια καλη ποιοτητα ζωης.Το θεμα ειναι η προσωπικη μου ζωη.Ποτε κανεις δεν εκανε για μενα (κατα την γνωμη της παντα).Ηταν και ειναι ολοι πολυ λιγοι,ασχημοι,θελουν να με εκμεταλλευτουν.Με την τωρινη μου σχεση εγω το μεγαλυτερο προβλημα.Τον βριζει συνεχως και ας τον εχει δει μια φορα.Κρινει την εμφανιση του,λεει πως εξευτελιζομαι,πως θα επρεπε να μην κυκλοφορω μαζι του και με πετυχουν οι φιλες της και τετοια.Το παιδι αυτο δεν ειναι κουκλος αλλα πραγματικα η αντιδραση της ειναι παρανοικη.Οσοι τον ξερουν εχουν απορησει με αυτη την σταση της...Εβγαλε απο το πουθενα συμπερασμα πως τωρα λεει ειναι καλος και οτι μετα μπορει να με χτυπαει(!!!!!!!!!!!!)Δεν σας ξερω παιδια και θα μπορουσα αν συνεβαινε κατι τετοιο να το μοιραστω με αγνωστους.Ο ανθρωπος με αγαπαει,με προσεχει και πραγματικα με καλυπτει συναισθηματικα οσο κανεις αλλος.Το θεμα μου ειναι πως μεσα στο σπιτι μου ειναι σαν να ζω σε πεδιο πολεμου.Δεν αντεχω αλλο...την ειρωνια της τις προσβολες της.Τηε εχω μιλησει πολλες φορες και της λεω πως ετσι με διωχνει και δεν το καταλαβαινει!Θελω να φυγω απο το σπιτι να ηρεμησω....ομως ακομα και στο οικονομικο ειμαι εγκλωβισμενη γιατι απλα..με πληρωνει εκεινη...ψαχνω για δουλεια να σταθω στα ποδια μου αλλα ακομα και αν φυγω ειναι μανα μου πως μπορω να κλεισω ετσι απλα την πορτα?