Υπάρχει τριχασμένη προσωπικότητα ?
Είμαι σε μία κατάσταση ( θέλω να αποφύγω την λέξη άσχημη η δύσκολη μόνο και μόνο για να μην προσβάλω τα άτομα που πραγματικά βιώνουν χειρότερες καταστάσεις ) που με την λογική να μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα αλλά με το τι νοιώθω με έχει κανει κομμάτια , και μάλιστα 3
Το κομμάτι επώνυμο που πρέπει να διαχειριστεί τα οικονομικά , και γενικά τις ανάγκες , τις υποχρεώσεις της οικογένειας
Το κομμάτι φευφάτος που σας μιλά τωρα και που μέσα απο γρίφους προσπαθεί να επικοινωνίσει μέσο του φορουμ για να βρεί το επόμενο κομάτι
Το κομμάτι δημήτρης που έχασα και σιγά σιγά προσπαθώ να ξανα βρώ
Με την λογική έχω καταφέρει να συντομεύω τον χρόνο που χρειάζομαι για να επανέλθω απο αυτό που αποκαλείται κρίσεις πανικού , κυκλοθυμικότητα μου ,
Με την λογική έχω καταφέρει να αντιμετωπίζω κάποια άσχημα γεγονότα όπως την μη πληρωμή των δεδουλευμένων μου , και όλα τα συμπτώματα τις ανεργίας ( παω για την 2 η εβδομάδα και τώρα κάνω κάτι προσωρινό και όπως όλα δείχνουν κατ όπιν σε κάτι το περιστασιακό ( χωρίς ένσημα , ωράρια , συνθήκες , κλπ κλπ )
Προσπάθησα να εκμεταλλευτώ στο έπακρο τις τελευταίες 10 μέρες ( με την ενεργή παρουσία μου ) την επαφή με την οικογένεια μου ( μιας και οι συνθήκες του επαγγέλματός μου δεν το επιτρέπουν αυτό )
Με λίγα λόγια ζούσα στον παράδεισο , πόσα μικρά καθημερινά πράγματα χάνουμε αλήθεια , τις μικρές χαρές όπως τις αποκαλώ , αν ήταν σταγόνες νερό θα είχα σκεφτεί έναν τρόπο να τις συγκεντρώσω και να τις κάνω θάλασσα που μέσα της θα κολυμπούσα , αλλά νοητικά και μέσα στο μυαλό μου όλα γίνονται
Το κενό που αισθάνομαι πως να το καλύψω ? την μετωπική με την πραγματικότητα πως να αποφύγω ?
Σχεδόν το φώναζα σήμερα μπάς και το ακούσω , πού είναι τα θέλω σου Δημήτρη ? τι γίνανε οι κορυφές που θές να κατακτήσεις ?
Λές και ήταν μαγικές λέξεις και σταμάτησαν όλες τις σκέψεις και τα γιατί που με βασάνιζαν μέχρι εκείνη την στιγμή
Αλήθεια πόσο πολύ επικεντρώθηκα στα πρέπει και πόσο αυτά σαν να με εξουσιάζουν και να κατορθώνουν να επιβάλλονται πάνω στον πραγματικό εαυτό μας
Νύχτωσε όμως και σιγά σιγά ξαναέρχονται , και όλο λέω αύριο θα ξημερώσει μια άλλη μέρα να δεις πως κάτι , κάπως , πάντα γίνεται και θα αλλάξει έστω και μια λέξη είναι αρκετή για να το καταφέρει
Δεν θέλω να σας βαρύνω περισσότερο απλά κάπου ήθελα για να τα πω έτσι απλά