Παιδί 3 ετών(άρνηση & ζωηράδα)
Γεια σας είμαι καινούργια στο forum και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που νοιώθω ότι δεν έχω άλλες αντοχές και χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια ψυχολογική. έχω ένα αγοράκι 3 ετών που από τη στιγμή που γεννήθηκε δε θυμάμαι τον ευατό μου να έχω ηρεμήσει ακόμα και όταν ήταν μωρό που υποτίθεται δεν θέλει και πολλά πράγματα ήταν μονίμως μέσα στην γκρίνια δεν κοιμόταν καθόλου παρά απειροελάχιστα μέσα στην ημέρα. Είναι αρκετά ζωηρός στο σπίτι ότι ζημιά υπάρχει την έχει κάνει και συνεχίζει ακάθεκτος. Δοκιμάσαμε την λύση της τιμωρίας δεν έπιασε, του φωνάζαμε επίσης τίποτα, τον πηγαίναμε με το καλό τίποτα τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Μέχρι και ξυλιές του δώσαμε αλλά τίποτα και πάλι όχι ξυλιές σοβαρές. Αυτή τη στιγμή έχω φτάσει στο σημείο ώρες ώρες να μην θέλω να τον βλέπω ξέρω ακούγεται κάπως αλλά τι να κάνω είμαι μέχρι εδώ. Πριν 6 μήνες αποκτήσαμε και ένα κοριτσάκι το ξέρω ότι αυτό είναι ένας παράγοντας αλλά αυτή την συμπεριφορά την είχε και πιο πριν. Πολλές φορές το παίζω αδιάφορη αλλά μετά από κάποιο σημείο μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.