Help! solian για αγχολυτικό;
Καλησπέρα, έχω κάποιο αγχος τελευταία, και αρκετή πίεση. Στο παρελθόν είχα διαταραχές και θυμάμαι τα φάρμακα με βοηθούσαν όσον αφορά την συμπεριφορά μου, την διάθεση και πάνω απο όλα και σε αυτό χρειάζομαι πιο πολλή βοήθεια τωρα, με έκαναν πιο συγκροτημένη, πχ ο γραφικός μου χαρακτήρας ήταν πιο στρωτός, ήμουν πιο οργανωμενη νομίζω γενικότερα. Τωρα και με την πίεση μιας καινούριας δουλειάς, κάνω αρκετά λαθάκια που νομίζω αν έπαιρνα κάποιο φάρμακο όπως το solian η το seroquel που έπαιρνα παλιότερα θα με βοηθούσε. Βέβαια σε μικρές ποσότητες όσο γίνεται για να αποφύγω τυχόν παρενέργειες του τύπου να κοιμάμαι πολύ η να κατέβω σε σταδιο αντίληψης αν με καταλαβαίνετε..
Δεν ξέρω΄, νομίζω χάνω πολυ χρόνο με το αγχος και με το να σκεφτομαι τις δυσκολίες παρα να τις αντιμετωπίζω. Θα με βοηθούσε το φάρμακο; δεν μπορω να ρισκάρω να κάνω τα πράγματα χειρότερα ομως.. Νομίζω το solian είναι καλο με καθόλου παρενέργειες απο όσο θυμάμαι..Ότι έχω είναι δικαιολογημένο και θα φύγει όταν οι καταστάσεις ηρεμήσουν αλλα μέχρι τότε.... καλό καλοκαίρι! Χρειάζομαι κάτι να ηρεμήσω και κάθε φορά που ξεκινάω να πάω στο γιατρο δεν πάω μόνο το σκέφτομαι και κάνω κάτι άλλο..