ΒΑΡΕΘΗΚΑ.ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ
Απο μικρη ειχα απο πισω μου 2 γονεις υπερπροστατευτικους.μεχρι κ τωρα στα 22 μου.σε ολα να θελουν να αποφασιζουν για μενα,ειδικα η μητερα μου.αλλαξα σχολειο λογω μετακομισης στα 10 μου κ ηταν ενα δυσκολο διαστημα για μενα,ειχα πανω μου για χρονια τη ρετσινια της καινουριας κ του φυτου που διαβαζε επιμελως(ασχετα που στο χαρ/ρα μονο φυτο δεν υπηρξα ποτε,απλα ημουν υπευθυνη).μεγαλωσα τελειωσα το λυκειο περασα στην πολη μου κ συνεχισα να μενω με τους γονεις μου.οι σχεσεις μου με φιλες οτι να ναι..η μια πιο χειροτερη απο την αλλη,κ ολες σχεδον να προσπαθουν να μου φανε το αγορι μου,στην γ ταξη του λυκειου η μια,κ πριν 2 1,5 χρονο η αλλη.κ τις 2 τις θεωρουσα αδερφες μου.απο τοτε πονεσα πολυ αλλα διεγραψα την λεξη φιλια για μενα.πλεον μονο γνωστες εχω ουτε μια φιλη,εχω σκληραγωγηθει απιστευτα σε αυτο το θεμα κ τα βγαζω περα μονη μου.ενα διαστημα με θυμαμαι να περναω καλα,πριν 2,5 χρονια οταν διασκεδαζα σαν φοιτητρια κ ειχα φιλες (ΤΟΤΕ) βγαιναμε πηγαιναμε διακοπες γνωριζα κοσμο με φλερταραν φλερταρα ενιωθα υπεροχα(αν εξαιρεσουμε τους περιορισμους των γονιων μου που σταδιακα ξελασκαραν λιγο πλεον πχ τι ωρα θα γυρναω σπιτι να μη κοιμαμαι εξω κλπ).ειχα βγει απο μια σχεση 1,5 χρονου κ περνουσα τελεια,απο δικη μου επιλογη.με τους αντρες ποτε δεν ειχα θεμα ουτε δυσκολια στο να μιλαω να φερομαι ωραια να προσελκυω ενδιαφερον κλπ. μεχρι κ πριν 1χρονο γνωρισα ενα παιδι το οποιο ναι μεν με αγαπαει κ ολα τα σχετικα ομως με πιεσε πολυ στο πρωτο διαστημα.να μη κανω το ενα να μη κανω το αλλο κλπ,οπως κ το οτι δεν μου χρειαζοταν φιλες γιατι ειχαμε ο ενας τον αλλο...δεν ειχε εμπειρια σε σοβαρη σχεση κ αντιδρουσε ετσι απο ανασφαλεια νομιζω.τοτε ημουν ερωτευμενη,τυφλη θα ελεγα κ τον ακουγα.μετα απο καποιο καιρο ομως δεν το αντεξα αλλο κ του μιλησα ισια..χωρισαμε για κατι μερες αλλα τα ξαναβρηκαμε ειπα να του δωσω μια 2η ευκαιρια γιατι επεμενε απιστευτα οτι θα αλλαξει κ οτι ειχε μετανιωσει κ εγω ενιωθα μονη,εξαλλου ηταν κ ο μονος που ειχα διπλα μου τοσο πολυ...τωρα πια εχει οντως αλλαξει σε πολλα ομως,το ειπε κ το εκανε κ το εκτιμω βαθια...ΑΛΛΑ...ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΩ Κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ.Κ ΓΕΝΙΚΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ.ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΦΙΛΩΝ ΟΛΑ ΟΛΑ..θελω να αλλαξει η ζωη μου...θελω να φυγω απο εδω...και ζω με αυτο το ονειρο, περιμενω να τελειωσω τη σχολη μου για να μπορεσω να φυγω..(δινει τη δυνατοτητα η σχολη μου αν προσπαθησω κ παραπερα μετα τις σπουδες)παντα με ελκυαν τα ταξιδια οι αλλοι κοσμοι γενικα μεγαλα πρωτογνωρα πραγματα...σαν ανθρωπος δεν φοβαμαι το καινουριο γενικα κ εχω θαρρος...
το μονο πραγμα που θυμαμαι για μενα ειναι ΔΙΑΒΑΣΜΑ,ΕΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΕ ΠΟΝΟ,ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΙΑ, Κ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ...
ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ 22 ΧΡ Κ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ 40?
ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ?
ηθελα πολυ να δινω αγαπη στους γυρω κ χαμογελα..ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑ ΧΩΜΑ..παντα ηθελα να ζω τη ζωη με τρελα..με θυμαμαι καποτε χαμογελαστη κ θεοτρελη να περναω καλα...
ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ?
ουτε με τη σχεση μου δεν ξερω τι να κανω..ξερω μονο πως δεν ισχυει για εμας το ''ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ'' γιατι δεν το νιωθω..
HELP ME...PLEASE...ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΟΥ,ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ...ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟ Η ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΟΛΕΣ ΜΕ ΓΡΑΨΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ Μ***Ι ΤΟΥΣ..ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΣΟ Κ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΝΕ...ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΜΕΝΑ Κ ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ...Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΠΛΕΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΜΑΚΡΙΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΧΛΙΑΡΗ ΣΧΕΣΗ...
νιωθω πως αν συνεχισω ετσι.........καλυτερα να μη ζω...ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ...ΚΑΠΟΤΕ ΖΟΥΣΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑ,ΡΙΣΚΟ,ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ,ΠΕ� �ΙΕΡΓΕΙΑ,ΙΝΤΡΙΓΚΑ,ΠΑΘΟΣ,ΑΝΥ ΠΟΜΟΝΗΣΙΑ.......ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΥΝΑΤΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ......ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΒΑΡΕΤΗ ΜΟΝΟΤΟΝΗ ΑΥΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ........
βλεπω συμφοιτητριες μου να βγαινουν να γλεντανε να περνανε καλα κ αναπολω τα παλια...που καποτε τα εκανα συνεχεια αυτα..
ΘΕΛΩ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΙΣΩ...ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.......................