ταμπου το σεξ, οχι ομως και η υγεια
δεν εχει σημασια η προτιμηση οσο η προθεση. θαρρω πως ενας βασικος παραγοντας διαχωρισης και ρατσισμου ειναι οι σεξουαλικες προτιμησεις του καθενος μας. εμενα πχ μπορει να μου αρεσει να βλεπω ξυπολητες με βαμενα νυχια κοκκινα αυτο για καποιους αλλους να μην αρεσει. μια θεωρεια λεει οτι οι ανθρωποι ανεπτυξαν διαφορετικοτητα στις σεξουαλικες προτιμησεις για να προστατευτουν απο σεξουαλικα νοσηματα, να μην κολησουν συφηλη για παραδειγμα η hiv. παρολαυτα
μπορει εγω, θα εκθεσω παλι τον εαυτο μου μοναχα για να δωσω το καλο παραδειγμα, να προσπαθησα να με διαφυλλαξω για να φερω στον κοσμο ενα υγιες παιδι αλλα να ατυχησα να βρω στον δρομο μου εναν αρρωστο εκδικητικο ανθρωπο και αυτη να με κολησε, ισως ακομα και απο την πρωτη μου φορα που εκανα σεξ ακομα και με καποια ελαχιστη προφυλλαξη.
ακομα και το προφυλλακτικο δεν ειναι 100% προστασια. η μοαδσικη απολυτη προστασια για τα σεξουαλικα νοσηματα ειναι η αποχη απο το σεξ.
και ξαναγραφω.
ακομα και το προφυλλακτικο δεν ειναι 100% προστασια. η μοαδσικη απολυτη προστασια για τα σεξουαλικα νοσηματα ειναι η αποχη απο το σεξ.
τουτεστιν
μυκητες: συντριπτικη πλειοψηφια του ενεργου πληθυσμου