αθηνα η θεσσαλονικη;διλημμα
Γεια σε ολους
Ειμαι 19,φετος περασα κοινωνιολογια στην αθηνα.Ειναι πολυ καλη σχολη και μου αρεσει πολυ.Περασα ομως πολυ δυσκολα πανω στην αθηνα(ειμαι απο ηρακλειο).Δεν ξερω αν φταιει οτι δεν προσαρμοστηκα.Μπορει στην πορεια να προσαρμοστηκα και να μην αντεχα τον τροπο ζωης εκει.Δεν εδωσα κανενα μαθημα στο α εξαμηνο και γυρισα μετα για να ξαναδωσω πανελληνιες.Εκανα λαθος ομως.Τελικα δεν εδωσα.Ηθελα να φυγω απο την αποπνικτικη και δυσκολη αθηνα.Με κουραζε παρα πολυ με τις αποστασεις της και ολα τα αλλα αρνητικα της.Εβλεπα οτι δυσκολα θα εκανα φιλους εκει.Ενιωθα να με πνιγει και η πολη και το σπιτι στο οποιο δε θελω να ξαναγυρισω ποτε.Ηθελα απο περυσι παρα πολυ να περασω θεσσαλονικη.Εχω ακομα τη δυνατοτητα να δηλωσω με το 10% δηλαδη με την περυσινη βαθμολογια.Δυστυχως δεν εχει κοινωνιολογια στη θεσσαλονικη αλλα εχει δημοσιογραφια.Ειναι ομως μετρια σχολη και δεν εχει το πλουσιο ειδικευμενο και ενδιαφερον προγραμμα σπουδων της κοινωνιολογιας.Εχω ομως πολλους λογους να θελω να παω θεσσαλονικη,εχω ακουσει εξαλλου καλα λογια για αυτη.Φοβαμαι οτι στην αθηνα δε θα τα βρω με τον εαυτο μου και με τρομαζει η ιδεα του να περασω τα ιδια.Θελω πολυ να κανω μια νεα αρχη καπου αλλου.Η θεσσαλονικη εχει πολλα θετικα αλλα κυριως το γεγονος οτι θα κανω μια νεα αρχη σε μια αλλη πολη σε αλλο περιβαλλον που δεν εχει τις δυσκολιες της χαοτικης αθηνας ειναι πολυ σημαντικο για μενα.Απο την αλλη με προβληματιζει το θεμα των σχολων.Ειμαι πραγματικα σε διλημμα.Θελω να παω καπου που να νιωθω καλα με τον εαυτο μου και να εχω ορεξη να κανω πραγματα.
Στο σχολειο ημουν παντα αφοσιωμενος στα μαθηματα μου.Τωρα δε θελω να ειμαι ο φοιτητης που ειναι συνεχως προσκολλημενος στα της σχολης..νιωθω πως δε θελω να δωσω πολυ αξια στη σχολη και στο πανεπιστημιο γενικοτερα και να ασχοληθω με αλλα πραγματα που θα με κανουν καλυτερο και θα μου αλλαξουν τον τροπο ζωης..Δεν ξερω αν θα αλλαξει τη ζωη μου η σχολη.