Antisocial & Avoidant personality disorders
...μαζι με 10χρονη σχεδον καταθλιψη (ετσι λενε τουλαχιστον οι γονεις μου, εγω πιστευω ειμαι κυκλοθυμικος και φταιει απλα η μιζερια της Αθηνας), και μια συνεχομενη απαθεια (η οποια φτανει μεχρι μισανθρωπια και σιχαμαρα για ολα). μονιμως μοναξια, βαρεμαρα με λιγα λογια κι ενεργεια για τιποτα. δε γουσταρω να κυκλοφορω, φιλους ή κοπελα δεν εχω, νιωθω αβολα οταν γνωριζω καινουργιο κοσμο, ακομα κι αν ειναι συγγενης που ηρθε επισκεψη σπιτι.
σε ψυχολογο δεν εχω παει (εχω περασει ομως αναγκαστικα απο ψυχιατρο στο στρατο, ο οποιος μου γραψε κατευθειαν χαπια, τα οποια δε πηρα), κι ουτε προκειται κυριως λογο του οικονομικου και επειδη δεν υπαρχει η ορεξη.
ξερω οτι με την αγαπη μπορω να νικησω αυτο που εχω. οταν ειμαι σε σχεση κανω περισσοτερα πραγματα, κυκλοφορω πιο συχνα, εχω πιο πολυ ενεργεια και σιγουρια στον εαυτο μου. νιωθω πως υπαρχει ενα ατομο που με νοιαζεται και με αγαπα!
αλλα δυστυχως αυτη η αγαπη πλεον καταντησε δυσευρετη και δυσκολη, σχεδον ανυρπακτη. ειδικα οταν δεν εισαι εντελως ανεξαρτητος ακομα, να εχεις αμαξαρα και δικο σου σπιτι, καμια δε σε θελει.
δουλεια φυσικα δεν εχω, και πως θα μπορουσα αλλωστε οταν στην Ελλαδα μαστιζει η ανεργια... παρατησα και το σχολειο απο νωρις, οποτε δεν εχω καποιο σπουδαιο χαρτι...
γενικα δε βλεπω κανενα μελλον, δεν εχω ονειρα.
τι πιστευετε για μια τετοια περιπτωση ? ξεπερνιεται ή χρειαζεται απαραιτητα θεραπεια ?