Δυσκολευομαι να γνωρισω μια κοπελα λογω ποτου.
Γεια σας παιδια!
Κατ' αρχας συγνωμη για το ποστ που ανοιγω, που μπορει να σας φανει ανουσιο, αλλα λιγο η απογνωση, λιγο οι βραδυνες ωρες που με πιανει κατι, αποφασισα να ζητησω τη βοηθεια σας.
Τι κανεις οταν θες να σταματησεις τα μεθυσια, εξαιτιας καποιας κοπελας, και συνηδειτοποιεις οτι δεν μπορεις να λειτουργησεις χωρις να πιεις?
Εχω γνωρισει μια κοπελα μεσω της παρεας, η οποια (νομιζω) δειχνει ενδιαφερον για μενα, αλλα συναντιομαστε σε γλεντια κλπ οπου συνηθως μεθαω. Δοκιμασα να μην πιω τις τελευταιες φορες, ομως νιωθω τελειως βλακας, δεν εχω τι να πω κτλ οποτε ηπια λιγο "να λυθει η γλωσσα" αλλα δυστυχως το λιγο εγινε πολυ και κατεληξα στουπι παλι.
Θα μπορουσα να αρχισω κουβεντα για κλασσικα θεματα (σχολη, δουλεια κλπ) ομως πιστευω οτι θα βαρεθει και θα φυγει. Δεν μπορω να σκεφτω... γινεται να εχω χασει την ικανοτητα να επικοινωνω?
Θα ηθελα να ακουσω συμβουλες γιατι θελω να προσπαθησω να κερδισω αυτη την κοπελα. Εχω αρχισει να απογοητευομαι ομως και φοβαμαι οτι θα πιασω πατο.
ΥΓ: Ποσταρω το θεμα στις σχεσεις τελικα, γιατι πιστευω πως το θεμα ειναι η δυσκολια μου να δημιουργησω σχεσεις με καποιο ατομο και οχι η οποια εξαρτηση μου απο το αλκοολ.