οταν παει καποιος να κανει νεα εγγραφη και βγαζει την ερωτηση ποια ειναι η πρωτευουσα της ελλαδος εδωσα την σωστη απαντηση και δεν μου την δεχτηκε. γιατι;
Printable View
οταν παει καποιος να κανει νεα εγγραφη και βγαζει την ερωτηση ποια ειναι η πρωτευουσα της ελλαδος εδωσα την σωστη απαντηση και δεν μου την δεχτηκε. γιατι;
error // bug.
Μήπως δεν έβαλες τόνο; Ή την έγραψες στα greeklish?
Αφού μπορείς μόνο με τους αγγέλους κοίτα να γίνεις εσύ πρώτα άγγελος...δεν νομίζω να παρεξηγήσε γιατί υπάρχει και ένα προβληματάκι επικοινωνίας....σε πειράζω ναι?;):D
Μπορεί να μην καταλαβες καλά την ερώτηση και να εννοούσαν την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας ...τι να πω?;)
και ποια ειναι "η σωστη απαντηση" που εδωσες?
γιατι απο τα πολλα νικ που εχεις ανοιξει, αρχισε να σε αναγνωριζει κ το μηχανημα κ σου ριχνει πορτα!!!:rolleyes:;)
παρεπιπτοντως δοκιμασε κ το "μυκονος" γιατι το εχω ακουσει κ αυτο, παιζει τωρα τελευταια.
μπορει οι κατασκευαστες αυτου του πακετου να ηταν αμερικανοι απο καποια πολιτεια χαμενη στα βαθη της αμερικανικης ενδοχωρας (πχ νεμπρασκα), οι οποιοι ο,τι εχουν ακουστα απο ελλαδα ειναι μονο τα ελληνικα νησια!!! :p
ειμαι πολλοι, ασε μην το ψαχνεις. μια εντολη δινω στην απιστευτα πολυπληθες ομαδα μου και λενε "νατος , νατος ο γατος"
δεν ξερω. ρωτα τον ιδιο.
δεν ξερω. εσυ πιθαβνως να γελας με μενα αλλα εγω δεν γελαω με αυτο που εχω παθει.
οχι δεν ειμαι ο χεστης. θελεις να συναντηθουμε να με ξαναρωτησεις;