Τί γνωρίζουμε για τον κόσμο γύρω μας
Ένα ενδιαφέρον θέμα πιστεύω. Σημειώστε, αν θέλετε, τι είναι αυτό που γνωρίζετε με βάση τα όσα έχετε διαπιστώσει εσείς οι ίδιοι για τον κόσμο που ζούμε. Ας δούμε λοιπόν τι ξέρουμε ή τι νομίζουμε πως ξέρουμε, σύμφωνα με το ατομικό πεδίο δράσης μας. Κάνω την αρχή επομένως.
[παρατήρηση]
1. Κάποια είδη ζώων δεν είναι απαραίτητο να έχουν αετίσια όραση για να επιβιώσουν αφού "μυρίζονται" τον κίνδυνο.
2. Δεν γνωρίζω κάποιον άνθρωπο που να υποστηρίζει πως θυμάται τις βρεφικές του αναμνήσεις.
3. Κάποια απο τα δέντρα στις πόλεις μας μυρίζουν "περίεργα".
4. Σε ορισμένες περιοχές, ειδικά στην πόλη, δυσκολέύομαι να αναπνεύσω καθαρό αέρα.
5. Το πιο τρομαγμένο πρόσωπο που έχω δει τα τελευταία χρόνια άκουσα να λέει κάτι για "κότα" και το "αυτό". Τώρα που το σκέφτομαι δεν αισθάνομαι τρομάρα αλλά μου φάνηκε σαν να έβλεπα έναν εφιάλτη εκείνη την στιγμή και να φαντασιονόμουν/σκεφτόμουν ότι η κότα είναι το τέρας ή κάτι τέτοιο... λολ ακούγεται τρελό στην πραγματικότητα. Τεσπα, δεν γνωρίζω πολλά για τις κότες, έχω δει όμως φωτογραφία κότας χωρίς κεφάλι...?
6. Παλαιότερα συχνή ερώτηση αρχικής γνωριμίας ήταν η εξής "τι μουσική σου αρέσει;'. "πως σε λένε" κτλ. u understand I believe
Θα το αναπτύξω κι άλλο. Πείτε και σείς αν θέλετε.