Καλησπερα σας!Ειμαι ενα παιδι 16 ετων.Αυτο που με απασχολει εδω και πολυ καιρο ειναι το οτι δεν εχω κανει ακομα σχεση με καποιο κοριτσι,ουτε εχο φιλισει στο στομα.Ολοι οι αλλοι φιλοι μου εχουνε κανει τουλαχιστον 3 με 4 σχεσεις.Εμφανεισιακα ειμαι κανονικος.Σαν ανθρωπος ειμαι πολυ ηρεμος και λιγο κλεισμενος στον εαυτο μου σε σχεσει με τα αλλα παιδια της ηλικιας μου που κανουνε μουρλιες.Με τις γυναικες ειμαι λιγο ντροπαλος.Οταν μιλαω με καποια κοπελα κολαω και χανω τα λογια μου.Δεν ειμαι κανενας ξενεροτος ουτε κανενας αλητης.Γενικα με συμπαθουνε ολα τα παιδια της ηλικιας μου και τα κοριτσια απλα με θελουν για φιλο τους και τιποτα παραπανω.Δεν ξερω τι μπορει να φταιει κε δεν μπορω να βρω καποια κοπελα?...Σπαζομαι που βλεπω τα αλλα παιδια της ηλικιας μου να φιλιουνται με διαφορες κοπελες κι εγω να καθομαι απλα και να κοιταω.Με εχει στεναχορεσει παρα πολυ αυτο το θεμα!Επισεις εχω πεσει πολλες φορες ψυχολογικα χαμηλα .Αν υπαρχει καποιος που μπορει να με βοηθεισει ας μου γραψει.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!ΕΧΩ ΑΝΑΓΓΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!!!