Αυτες τις μερες παλι κατι δεν παει καλα.
απο τελος του καλοκαιριου ημουνα καπως αλλα ελεγα πως ειναι φαση προσαρμογης.
τωρα οσο περνανε οι μερες χειροτερευει, το χειροτερο οτι μ εχει πιασει τοσο πεισμα που δεν θελω καν να παω στον γιατρο με κουραζει να προσπαθω να του εξηγησω τα αυτονοητα και τα ιδια και τα ιδια κ να παλευω να του δωσω να καταλαβει πως αισθανομαι ειναι πραγματικα δυσκολο να αναφερθω σε μενα
αρχιζουν παλι τα πραγματα να χανουν την ουσια τους και ενω μου μιλανε ειναι σαν να τα φανταζομαι ενω σταληθεια μου μιλανε, η μνημη μου εχει κενα κ ειμαι πολυ αφηρημενη!
ειμαι περισσοτερο αναισθητη απο ποτε κ το μονο που με νοιαζει ειναι ο εαυτος μου!
τρωω φρικες κ παθαινω μπλακ αουτ και αγχωνομαι σε σημειο να μν αναπνεω οταν μου αναθετουν κατι κ το μυαλο μ παιρνει σβουρες να κανει σχεδια να τα βγαλω εις περας, κ αν δεν τα καταφερω τρελαινομαι ρε παιδια!!!!!!πρεπει οπωςδηποτε να κανω αυτο που χω σχεδιασει κ δν μπορω!
για μερικα λεπτα καθομαι κ εχω κολισει σε ενα αντικειμενο με τα ματια κ νεκρωνει ο εγκεφαλος σαν πρεζονι καθομαι κ χαζευω.
με εχει πιασει τοσο πεισμα κ αντιδραστικοτητα που οχι μονο δν θελω να παω γιατρο αλλα δεν θελω κ τα φαρμακα μου!
απελπιζομαι γιατι μου μιλανε κ με πιανει λογοδιαριοια κ δν αντεχω να περιμενω να μου μιλησουνε σε ενα διαλογο η φωνη μου ερχεται 1η απο την σκεψη μου κ πεταγομαι συνεχως!
με πιανει ακατασχετη χαρα ωρες ωρες,μανια να φαω η να γελαω κ μετα σε 2 λεπτα αλλαζει κ θελω να πεσω στο πατωμα να ξαπλωσω,αληθεια θελω να το κανω αλλα δεν θελω να δουν οι γονεις μ οτι ειμαι παλι ετσι!οποτε τρωμε ολοι μαζι στο τραπεζι μιλανε κ ακουω ενα βουητο κ δν μιλαω μν τυχον κ δουν οτι ειμαι καπως.
χαζευω τα φωτακια το βραδυ κ αμα ξαφνικα πεταχτει κατι η ακουσω ηχο, ταραζομαι κ αγχονομαι τοσο πολυ με πιανει τρελλα!
καλα που ναι ησυχα στην δουλεια τελευταια....δεν ξερω τι να κανω
θα αρχισω να ακουω τις καμπανες παλι ειμαι σιγουρη πως θα περασω την φαση της σχιζοφρενειας!
τι θα κανω γαμωτο ποιος θα με παρει εμενα, ποιος θα κατσει να κανει οικογενεια μαζι μου ετσι οπως ειμαι τοσο με λυπαμαι τι να την κανω αν ειναι να παλευω μονιμως με το μεσα μου!
θελω να χωσω μπουνια στο κεφαλι μηπως κουνιθει το μυαλο αλλα δν εχω τροπο να το κανω αμα το κανω δυνατα ισως μεινει μελανια. 5 ωρες νιωθω λογικη και ηρεμω, κ κατι με αναβει κ φτου κ απ την αρχη!
τι περναω, εχει αλλος τα ιδια. πως την παλευει. ξαναγυριζει η σχιζ?γινεται να επαναεμφανιστει κ να κανει παλι κυκλο?