Originally Posted by
KENO
εμεις φταιμε ή η κοινωνια που αντι να καλυτερευει γινεται χειροτερη, ολο και πιο επιφανειακη, ολο και πιο πολυ για βλακες ? εγω προσωπικα δε διακρινω εξελιξη στις γυναικες, απλα πιο φθηνες γιναν και χειροτερες! προσπαθω να χαλαρωσω λιγο τα στανταρντς μου σκεφτομενος "ειναι η γενια των ηλιθιων" κι οτι δε πρεπει να ειμαι τοσο δυσκολος αν θελω να βρω κοπελα, ομως και παλι σκατα δε φταιω εγω. απλα πλεον εγινε απιστευτα δυσκολο το συνταιριασμα, οχι μονο το να ταιριαξεις, αλλα να θες και τα ιδια, για να πορευτεις μαζι με ενα ατομο. ετσι, προσπαθωντας να δωσω και το λιγοστο ενδιαφερον μου σε καποια που νιωθω πως εχουμε 5% κοινα και ισως μπορεσω να εχω μελλον μαζι της, παλι λογο συνηθειας αυτου του ατομου σε ενα διαφορετικο τροπο ζωης, καταληγω οτι δε κανει, δε θα αντεξουμε μαζι παλι ουτε για ενα μηνα. κοινως, προσπαθω να δω μελλον, και ειτε λογο του οτι ολη η ζωη της ειναι μονο δουλεια, ειτε λογο κολληματος με τον πρωην της, ειτε επειδη συνηθιζει μονο σεξ και τπτ αλλο, καταληγει να τρωει ακυρο!
βρειτε μου μια που να εχει σαν χομπι τη μουσικη και τον κινηματογραφο, να θελει να το παει σοβαρα (χωρις κολληματα και μαλακιες με αλλους), να θελει ισως να φυγει στο μελλον απο Ελλαδα, και τοτε ναι, κανω ανετα σχεση! και δε με νοιαζει κι αν ειναι και χοντρη (οχι υπερβαρη) ή λιγο ασχημη (οχι μπαζο), αρκει να εχει καλο χαρακτηρα!
διαβασε τα τελευταια ποστς στο θεμα μου 'Γυναικεια Απογοητευση', γραφω οτι οσο κι αν μαθει ενας ανθρωπος στη μοναξια, μπορει πχ να εχει ενδιαφεροντα ή τη καριερα και τη δουλεια του, ΠΟΤΕ δε θα καταφερει να νιωσει ολοκληρωμενος αν δεν εχει εναν ανθρωπο να τα μοιραζετε ολ'αυτα...