μεχρη ποτε θα καιγεται η καρδια μου οταν τον σκεφτομαι?
Εχω χωρισει απο μια σχεση που ειχα 7 χρονων απο τον Ιανουαριο. Αισθανομαι τυψεις πιστευω πως εγω φταιω που φτασαμε σε αυτο το σημειο.. απο την μερα που χωρισαμε δεν εχω παψει μερα να μην τον σκεφτομαι η να μην τον δω στον υπνο μου, σε ολα μου τα ονειρα με αποριπτει! το χειροτερο ειναι οτι τον βλεπω με την κοπελα του κ ξυπναω χαλια.. πριν μια βδομαδα ηθελε να με δει μολις μου το ειπανε πεταξα μεχρι το ταβανι κρατουσα μια μκρη ελπιδα πωσ ισως.. μολις τον ρωτισα τι με ηθελε μου ειπε << ετσι απλα ηθελα να σε δω ,συγνωμη που σε εφερα σε δυσκολη θεση, 7χρονια ειμασταν μαζι οπως θελεις εσυ το καλο μου ετσι το θελω κ εγω..>> οταν αποχαρετιστικαμε με ρωτησε αν μπορουσε να με παρει αγκαλεια και εγω χωθηκα σαν μικρο παδακι!! μολις γυρισα σπιτι βουλιαξα στο μαυρο μου κενο, του εστειλα μηνυμα και του ειπα οτι δεν ηθελα να τον ξαναδω για τον λογο οτι εγω παντα ειμαι αυτη που ποναει επειδη δεν το εχω ξεπεραση ακομη, μου ζητησε συγνωμη δεν ηθελε να διμιουργισει προβλημα κ οτι χαρικε που με ειδε.. δεν πιστευα οτι θα χωριζα με αυτο το ατομο δεν ειχαμε κανενα προβλημα μεσα στην σχεση μας εννοω τσακωμους ζηλιες κ τετοια.. ειναι λαθος μου το ξερω αλλα τον ειχα πολυ ψηλα μονο με αυτον ενιωθα ολοκληρωμενη .Τους πρωτουσ μηνες ηθλελα να αυτοκτονισω γιατι δεν νιωθω χαρα σε τιποτα εκεινος ηταν το επικεντρο μου ,προσπαθω να δημιουργισω μια εικονα στο μυαλο μου για το μελλον μου και δεν μπορω εχω ενα κενο αν δεν ημουν δηλη θα το ειχα κανει.. προσπαθω να πιεζω τον εαυτο μου να κανει πραγματα και ας μην εχω ορεξη οπως να παω σε μια φιλη μου η να μεινω καπου που γελανε και περνανε καλα τον πιεζω ακομη να μην δειχνει τα αισθηματα μου στους γυρο μου κανω συνεχεια τον καραγκιοζη οτι δεν ποναω ειδικα στους γονεις μου δεν θελω να τους στεναχωρω , αν και το καταλαβενουν... Παρακαλαω το θεο να με κανει να νιωσω σαν εκεινον ,να βρω και εγω την ευτηχια να παψω να τον σκεφτομαι να ηρεμισω ,εχω κουραστει δεν θελω να τον σκεφτομαι αλλα σε καθε κινηση που κανω η που ακουω η που βλεπω μου τον θυμιζει...Ειναι φυσιολογικο που εχουνν περασει τοση μηνες κ εγω ειμαι ακομη κολλημενη? κανω καλα που πιεζομαι ενω μεσα μου νιωθω ενα πλακωμα?