Καλησπερα σε ολους!Εδω και μια βδομαδα μ'εχει πιασει φαγουρα σε ολο το σωμα,βελονιες και μερικες φορες εξαψεις.Μ'εχει πιασει πανικος και φοβος για το τι μπορει να εχω!Περνανε απο το μυαλο μου τα χειροτερα οταν αρρωσταινω!
Printable View
Καλησπερα σε ολους!Εδω και μια βδομαδα μ'εχει πιασει φαγουρα σε ολο το σωμα,βελονιες και μερικες φορες εξαψεις.Μ'εχει πιασει πανικος και φοβος για το τι μπορει να εχω!Περνανε απο το μυαλο μου τα χειροτερα οταν αρρωσταινω!
Πήγες σε γιατρό βρε παιδί; Δεν μπορώ να σου πω να μην καταστροφολογείς το έχω ζήσει πολλές φορές αλλά πήγαινε σε έναν γιατρό. Αν νιώθεις χάλια πήγαινε στο νοσοκομείο που εφημερεύει. Μην κάθεσαι και χάνεις χρόνο με σκέψεις!
minaspap, γεια σου.
Συμφωνώ με αυτά που σου έγραψε ο Γάτος.
Το δέρμα μας είναι ένα όργανο όπου και εκδηλώνονται πολύ συχνά συμπτώματα από το άγχος. Κνησμοί, δερματικές παθήσεις.. Κι αυτά με τη σειρά τους προκαλούν κι άλλο άγχος και ανησυχία για το τι μπορεί να συμβαίνει στο σώμα μας. Σε μένα πάντως συμβαίνει.
Ένας παθολόγος, ή και δερματολόγος πιο εξειδικευμένα, θα σου διευκρινίσει περί τίνος πρόκειται. Αν είναι οργανικό, κάποια αλλεργία ίσως, ή ψυχοσωματικό το θέμα... Νομίζω πως μια τέτοια κίνηση θα σε ανακουφίσει τελικά.