Quote:
Originally posted by evak
Φίλε raphsssodos
Την πρώτη φορά -όταν πήδηξα από το μπαλκόνι- δεν το έκανα επειδή ήθελα να αυτοκτονήσω αλλά επειδή ήθελα να σταματήσω τις σκέψεις και τις παράνοιες που κατέκλυζαν το μυαλό μου. Παίρνοντας ένα συγκεκριμένο φάρμακο στη διάρκεια της θεραπείας μου, ήρθε ως παρενέργεια τάση αυτοκτονίας. Εκεί λέω ότι με κράτησε ο γιός μου και τα όνειρα που κάνω για τη ζωή μας.
\'Eχεις δίκιο. Εκτός από τα όνειρα υπάρχει και η ελπίδα και η περιέργεια και η φιλία και δεκάδες άλλα \"και\" που μπορούν να σε κρατήσουν και ο καθένας βρίσκει τα δικά του \"θέλω\" για να κρατηθεί..
Evak πολυ ωραια τα λες και ετσι ειναι γιατι αυτα τα θελω, ο σεβασμος στον εαυτο μας οι αγαπημενοι μασ μας κρατανε ζωντανους. Οταν χωρισα με την αραβωνιαστικια μου με κρατησε στη ζωη ο αδερφοσ μου, η δουλια που πηγαινα και ξεχνιομουν και ο ψυχιατρος που με εβαλε τις σκεψεις μου οποσ επρεπε να ειναι. Πολα ειναι στο μιαλο μας και οχι οποσ ειναι πραγματικα. Το μυαλουδακι μας αν το αφησουμε τρεχει με 1000 και το χανουμε και πρεπει να το προσεχουμε τι κατεβαζει γιατι δεν μας τα λεει παντα καλα. Τα φαρμακα που λες οταν ειπε ο γιατρος να παρω αντικαταθλιτικο κοντεψα να παθω μεγαλυτερη καταθλιψη με το να σκεφτομαι οτι θα παρο χαπια για τα ψυχολογικα μου. Ο αδερφος μου ομοσ μου ειπε οτι ο γιατρος αφου το λεει αν θελο να γινο καλα τοτε θα το παρο το φαρμακο και το πηρα και με βοηθησε και μετα το σταματησα γιατι ειπε να το σταματησο. Αλλα πρεπει να ακους και τους αλλους που σε αγαπανε και θελουν το καλο σου αλλιος απο μονος δε μπορεις να τα κανεις ολα γιατι δεν τα ξερεις ολα. Και το παιδακι σου να ειναι καλα σου ευχομαι και εσυ να εισαι καλα να το μεγαλοσεισ σωστα και οποσ εσυ νομιζεις οτι ειναι καλυτερα.